Jump Forces karaktärslista fortsätter att växa och i den här takten kommer detta bli en helt ny klass av anime fighting-spel.

Weekly Shounen Jump, det bästsäljande mangamagasinet någonsin och källmaterialet till Jump Force, firar 50 års-jubileum i år och det är tydligt att utvecklaren Spike Chunsoft vill få med så många karaktärer och innehåll från magasinets 50-åriga historia som möjligt.
Vad det gäller gameplay så vet vi än så länge att det kommer involvera tag team battles med 3 vs 3-strider på banor dels tagna från de olika manga-seriernas världar men även platser från verkligheten, såsom Hong Kong, New York och Himeji Castle i Japan.

Karaktärer som har tillkännagivits hittills är;

One Piece
– Monkey D. Luffy
– Sanji
– Blackbeard
– Roronoa Zoro
– Sabo

Naruto 
– Naruto Uzumaki
– Sasuke Uchiha

Yu Yu Hakusho
-Yusuke Urameshi
-Younger Toguro

Hunter x Hunter
– Gon Freecss
– Killua Zoldyck
– Kurapika
– Hisoka Morow

Bleach
– Ichigo Kurosaki
– Rukia Kuchiki
– Sosuke Aizen

Yu-Gi-Oh
– Yugi Moto (med sina Duel Monsters Dark Magician, Dark Magician Girl och Slifer the Sky Dragon)

Dragon Ball
– Goku
-Vegeta
– Frieza

Förutom dessa kommer spelet även ha 4 originella karaktärer skapade av legenden Akira Toriyama (skaparen av Dragon Ball)
– Galena
– Glover
– Kane
– Navigator

Två karaktärer som också kommer att dyka upp i spelet, dock inte spelbara men kommer att spela en roll i spelets story mode, är Light Yagami och hans högra hand Ryuk från Death Note.
Utöver ett ambitiöst story mode som kommer att binda samman alla karaktärer och deras respektive världar, kommer det även att finnas ett online mode med en lobby bestående av fyra olika områden baserade på platser från Naruto, One Piece, Dragon Ball och från verkligheten.
Som om detta inte vore nog, här kan du även skapa din egen karaktär att använda online.

Spelet planeras att släppas någon gång i februari nästa år, men innan dess kommer en stängd beta att äga rum. Betan håller på från 12-14 oktober på Playstation 4 och Xbox One (spelet kommer även att släppas på PC men betan täcker inte PC av någon anledning)
Betan kommer bara att vara öppen för medlemmar av Bandai Namcos EP!C REWARDS CLUB och en har fram till idag, söndag 7 oktober på att anmäla sig.

Som sagt, spelet kommer att släppas i februari 2019 till Playstation 4, Xbox One och PC.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here