Vi testar: Paw Patrol rescue knights 1Paw Patrol rescue knights, en leksak för alla. Det är så jag vill börja med denna lilla recension jag gjort tillsammans med min dotter Skyler.
Ni vi fick paketet fick Skyler göra en unboxing video med hjälp av mig. Hennes reaktion brukar oftast säga det mesta när hon får en leksak, barn är väldigt ärliga.
Ivrig som hon var öppnade hon paketet och ville leka med den på en gång.
Denna riddarborg har en rekommendation från 3 år och det kan ha att göra med att det finns smådelar som följer med paketet men eftersom Skyler har gått förbi fasen där hon stoppar allt i munnen så fick hon den i förtid.

Slottet är väldigt välgjort både på utsidan och insidan.
Det finns ett torn som är höj- och sänkbart, där inne finns det en gömd kanon som skjuter små pilar. det tror jag var Skylers favorit. Hon älskade verkligen att fylla på kanoten och avfyra. pilarna flög väldigt långt, så långt att vi ibland fick leta efter dem. Det var lätt att Vi testar: Paw Patrol rescue knights 2sätta in dom och det fanns en knapp man kunde trycka på.
Till detta kommer en av paw patrol-hundarna som Skyler fick leka med och oj vad hon använde sin fantasi där hunden och draken fick leka med varandra. De klättrar på stegen för att hitta kistan och sedan bjöd hon in sina andra leksaker som också fick vara med.
Kvalitén är bra även om den känns lite plastigt, men den tål väldigt mycket vilket är bra då barn inte är försiktiga med sina leksaker.

När jag frågade Skyler om hon gillade den som nickade hon och fortsatte leka vilket hon fortsatt med sedan hon fick slottet.

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Melika Zakariae (@melikazakaria)

Inlägget på myogaming.se är inte sponsrad eller i ett samarbete med avsändare utan inlägget på instagram är ett samarbete, men vi har valt att lägga upp små recensioner på leksaker till barn i kategorin ”Vi testar”.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here