Wonder Woman 1984 – Trailer 2

0
139

DC har varit väldigt generösa med trailers och nytt content den här helgen. En uppföljare till Arkham-serien och en första trailer till den nya Batman med Robert Pattinson. Ytterligare en trailer har vi fått, i form av en andra main trailer från Wonder Woman 1984!

Sakta men säkert närmar sig premiärdatumet för Dianas återkomst till bioduken. På grund av covid-19 har filmen, såsom mycket annat, blivit försenad från en sommarpremiär och kommer nu ha premiär 2 oktober istället. Den som väntar på något gott och så vidare.

I denna nya trailern får vi en närmare titt på Barbara Minerva/Cheetah (spelad av Kristen Wiig) som är Dianas ärkefiende. Vi får se henne både i sin civilklädnad och i sin kattform beväpnad med huggtänder och klor. Förhoppningsvis blir det inte en repeat på fiaskot från musikalfilmen Cats från förra året där alla animerade antropoforiska katter såg, i bästa fall, väldigt konstiga ut.
Även en liten sneak peak på Pedro Pascal i rollen som den arrogante affärsmannen Maxwell Lord som till synes verkar vara involverad med Cheetah.
Chris Pine återvänder också i rollen som Dianas kärleksintresse Steve Trevor. Vi får se några fina scener mellan de två där Diana denna gången får guida Steve genom världen, som för honom nu är helt okänd. Den första filmen utspelade ju sig i början på 1900-talet under Första Världskriget och nu har vi gjort ett hopp till 1980-talets Kalla Kriget, och var Steve Trevor befann sig under den tiden och hur han inte har åldrats en enda dag får vi säkert reda på.

Wonder Woman 1984 har premiär 2 oktober.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here