När Blizzards senaste expansion Battle for Azeroth släpptes förra året var det med Sylvanas i spetsen. Efter det har spelarna fått följa henne i något som liknar post-traumatisk-stress-gone-really-bad och nu är Horde mer splittrat än någonsin.

De flesta är överens om att Sylvanas metoder är allt annat än humana men personligen känner jag ett sting i hjärtat över hur saker och ting utvecklat sig. Som trogen Forsaken spelare har Sylvanas alltid varit min Banshee-queen och att nu se henne göra val som strider emot mina principer gör ont. Ska bli intressant att se hur hennes berättelse utvecklar sig.

Källa

En annan karaktär som jag hållit varmt om hjärtat är Thrall. Den före detta Warchiefen och ledaren över Horde har de senaste åren levt ett liv i excil. Men nu är han tillbaka. I den senaste cinematic trailern av Blizzard kan vi se händelsen som leder till Thralls beslut om att återvända.

Förutom att Thrall kommer tillbaka är det mycket annat som händer i Azeroth. Patch 8.2 Rise of Azshara känns mer som en mini expansion än en uppdatering. Jag längtar efter att dyka in i Azeroth.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here