Den 2.11.2018 kl 19.00 svensk tid börjar den officiella öppningsceremonin för Blizzcon. Det här året är Blizzard värdar för sitt tolfte Blizzcon. Under veckan som kommer kan man ta del av streams som är delmoment i uppstarten inför helgens matcher.

Källa

Har du skaffat en virtual ticket till Blizzcon har du en valmöjlighet av 8 scener och kanaler. Varje scen har ett tema för att det ska bli så lätt som möjligt för tittaren att navigera bland utbudet. Nedan följer en lista över de olika scenerna och deras utbud:

MYTHIC: Huvudevenemangen hålls på den här scenen och det är också här vi får spelnyheterna. Diablo, Overwatch, Heartstone, World of Warcraft och Heroes of the Storm är de nyheterna Blizzard satt in för den här gången, i den ordningen.

EPIC: På den här scenen läggs man i strålkastarskenet och Blizzards community evenmang streamas här. En av mina helgfavoriter visas här, cosplay exhibition.

LEGENDARY: Lillesyster till epic, för på den här scenen visas fler utställningar och andra konsthantverk.

OVERWATCH ESPORTS: Namnet säger sig självt, här kan vi följa semifinals streamen för Overwatch. På lördag söndag natt kan vi se finalen med start klockan 23.45 svensk tid.

HEARTSTONE ESPORTS: Inte allt för kluriga med namnet men det var lättnavigerat som var ordet här. Heartstone matcherna kan ses på den här kanalen.

WORLD OF WARCRAFT ESPORTS: Arena world championchip matcherna spelas under helgen och kan ses på den här scenen. Den här kanalen har mest content av alla kanaler som streamas på Blizzcon. Skulle gärna följa men vi har en vinnarkanal längre ner i listan.

HEROES ESPORTS: Med nästan lika mycket material som WoW, här kan du se Heroes matcherna.

STARCRAFT II ESPORTS: Kanske största samtalsämnet i vårt hus och den kanal som troligtvis vinner i skärmtid. Starcraft II finalmatchen avgörs på söndag morgon klockan 1.30 – 4.00 svensk tid och vi hejar på Serral.

Blizzcon avslutas med artist uppträdanden: Kristian Nairn, Train och Lindsey Stirling.

Ännu hinner du haffa en virtual ticket.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here