Darksiders 3 har fått en ny trailer, där vi får en första titt på huvudkaraktären Furys form Force Hollow.

THQ Nordic och Gunfire Games har i dagarna släppt en ny trailer för spelet Darksiders 3. I den actionladdade sekvensen ser vi huvudpersonen Fury spöa sig igenom allehanda monsterfiender med hjälp av både magi och blunt force.

Vi får även en första titt på protagonistens Force Hollow – en av hennes fyra former. Formerna bestämmer hennes utseende, krafter och vapenuppsättning. I Force-formen har Fury lila hår och en kombinerad hammare och stridsyxa att knacka fiender med.

Detta till skillnad från den tidigare avslöjade Flame-formen, där hennes hår är brinnande rött och hon kan tända eld på sina vapen.

Fury är, för den oinvigde, Apokalypsens tredje ryttare – och även syster till de tidigare huvudpersonerna War och Death.

Handlingen i det nya spelet kommer att kretsa kring hennes uppdrag att jaga ned inkarnationerna av de sju dödssynderna, för att återställa balansen mellan himlen och helvetet.

I en gameplay-sekvens som publicerades av IGN för ett par dagar sedan får vi även ett smakprov på hur en bossfight kan se ut i det nya spelet.

Darksiders 3 kommer 27 november att släppas till Xbox One, PS4, and PC.


MER LÄSNING:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here