Nu har vi äntligen ett datum för när Battle for Azeroth officiellt är här! Blizzard har nu släppt datumet för nästa expansion till World of Warcraft; 14 augusti 2018.

World of Warcraft: Battle for Azeroth.

Utforska två kungadömen: Är du en hjälte inom Horde kommer du resa till Zandalars imperium för att övertyga trollen om att låna sin sjömakt. Som en försvarare av Alliansen, tar du dig till riket Kul Tiras, hem till Jaina Proudmoore, för att övertala invånare att slåss för din sak.

Rekrytera allierade raser: Skapa en ny karaktär och förtjäna fördelar till din faktion med att spela någon av de nya allierade, som Highmountain taurens eller Void elves.

Plundra öarna i the Great SeaGe dig ut på en öexpedition och erövra fiender och landsområden. I grupper om 3 slåss ni mot fiendens befälhavare för att hävda seger.

Gjut Titanic Might i din rustning: Sök efter Azerit, en ny ovärderlig resurs som har uppstått i Burning Legion’s kölvatten. Lägg på Azerit till ditt nya legendariska halssmycke the Heart of Azeroth för att få nya krafter.

Anfall fronten: Kämpa på slagfälten i en storskalig 20-spelars kooperativ Warfront för att försvara er ställning. Slåss mot fiendens befälhavare och ta tillvara resurser för att bygga din faktions styrkor.

Kämpa till nivå 120: Tio nya spelnivåer ska erövras genom nya quests, raids, dungeons med mer.

För vidare intresse kan du klicka in dig hos worldofwarcraft.com, där kan du också förhandsbeställa Battle for Azeroth.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here