Life is Strange 2 Official Reveal Trailer

0
77

Idag kom den officiella trailern till Life is Strange 2 upp på internet, och vi har äntligen fått lite mer info om vad storyn kommer vara den här gången.

I trailern träffar vi bröderna Sean (16) och Daniel Diaz (9), boende i Seattle, Washington men som efter tragiska omständigheter tvingas fly staden. I en flykt undan polisen och i en jakt på ett bättre liv, bestämmer sig Sean för att ta med sig sin lillebror till deras familjs hemstad, Puerto Lobos i Mexiko.
Livet i vildmarken är inte lätt och i sann Life is Strange-anda kommer spelet ta upp tuffa dilemman och tvinga spelaren till svåra val. Spelaren tar rollen som Sean som tampas med att själv växa upp och hitta sig själv, samtidigt som han måste ta hand om Daniel och lära honom allt han behöver veta. Hur Daniel kommer att utvecklas beror helt på vad du väljer att lära honom och vilken typ av förebild du bestämmer dig för att vara.
Vi har också fått bekräftat att Life is Strange 2 kommer att innehålla en helt ny superkraft! Hur den kommer att te sig och hur den relaterar till bröderna återstår att se. En gameplay trailer är på gång under de närmsta dagarna så vi kanske får reda på vad för kraft det är relativt snart.

Episod 1 av 5 kommer att släppas 27 september i år till Playstation 4, XBox One och PC via Steam.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here