Bandai NAMCO Entertainment Europa annonserade att de kommer att släppa gratis demo-versioner av både Taiko no Tatsuijin: Drum ‘n’ Fun! till Nintendo Switch och Taiko no Tatsujin: Drum Session! Till Playstation 4.

Spelen kommer att vara tillgänglig på Nintendo eShop, respektive Playstation Store fr.o.m. den 12:e Oktober.

Bandai NAMCO berättar att i varje demo kommer det finnas låtar som spelare kan testa för att få en försmak på vad den fullständiga versionerna kommer att erbjuda.

Demon för Taiko No Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! till Nintendo Switch innehåller två låtar. Den ena låten är Namcos originella låt FURIFURI♪NORINORI♪ och den andra är den klassiska låten Orfeus i underjorden av Jacques Offenbach.

Bild från en.bandainamcoent.eu

Demon för Taiko no Tatsujin: Drum Session! till Playstation 4 innehåller tre låtar. Den första låten är den klassiska operasången Carmen Prelude av Georges Bizet. Den andra är låten EAT’EM UP!  från spelet R4 -RIDGE RACER TYPE4. Till sist, den tredje låten är Namco’s originella låt TSUNAGARE! HIROGARE! UCHIAGARE!.

Bild från en.bandainamcoent.eu

De fullständiga versionerna av spelen kommer att släppas den 2:e November 2018. De europeiska Nintendo Switch-spelarna kommer dessutom ha möjligheten att förbeställa ett set med elektroniska Taiko trummor + Switch Game Bundle. Detta erbjudande kommer enligt Bandai NAMCO vara den närmsta upplevelsen  som de europeiska spelarna kommer att få av den ursprungliga arkad-versionen.

Taiko no Tatsujin (översättning: Taiko Master), är ett Rytm-spel skapad av Namco, där spelare spelar på Taiko trummor i takt med musiken. Spelserien har släppts som arkadspel, mobilspel och nu även till spelkonsoler.

Eftersom spelet var ursprungligen lokaliserad specifikt till en japansk publik, kommer det vara mycket spännande för resten av världen att uppleva detta rytm-spel och trumma loss på de elektroniska taiko-trummorna.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here