Förra veckan efter vår update avslöjade Bungie att Crimson Days kommer till Destiny 2. Vad är Crimson Days? Jo, det är inget mindre än en 2 VS. 2 playlist! Så ta din bästa kamrat och krossa andra spelare.

Denna veckan har Bungie fokuserat lite på kritiken mot Nightfall. De kommer införa ett nytt poängsystem och regler gällande Nightfall.De nya regler är avsedda att vara bättre på några specifika saker som exempelvis:

  • Belöna spelare för att slåss mot fienderna istället för att springa förbi dem
  • Belöna spelare för att ta sig an större utmaningar

Det uppdaterade poängsystemet grundas på detta:

  • Poängen är lagbaserade och summan av de individuella prestationerna.
  • Poängen räknas i första hand på antal fiender man dödat och i andra hand på hur många orbs man har skapat. Bungie skriver att de vill att man ska fokusera på att hitta det bästa sättet att klara en strike istället för att säga vilket vapen som fungerar bäst.
  • Poäng minskas med tiden (något som noga övervakas). Detta är för att de lag som är klara snabbare skall få högre poäng.
  • Efter en tidsperiod på 15 minuter reduceras poängen man får med 50%.  Efter 18 minuter slutar man få nya poäng.

Nightfall Challenges

Ett nytt objekt som tillkommer är Nightfall challenge kort. Det är en objekt som erbjuder poängmultiplikationer genom att ge större utmaningar. Ett exempel är det som ni ser på bilden – om hela laget dör på i en restricted zone kommer ni inte att återupplivas utan hamnar i rymden igen och måste då börja om från början.

https://www.bungie.net/pubassets/106996/02082018_Strike_Scoring_2.jpg?cv=3983621215&av=3955628931

Belöningar

Spelare kommer att kunna se sina och andras poäng på nya Nightfall emblem som kommer att droppas i varje Nightfall strike. Det är från dessa emblem som auran kommer att komma ifrån, vilket innebär att du kommer endast kunna ha din aura om du har ditt Nightfall emblem på dig. Du kommer även endast kunna ha din aura om dina poäng är över det ett visst värde. Bungie skriver att värdet kommer i början vara det som de tror är svårt för spelare att uppnå. Detta värde kommer sedan att anpassas utefter vad spelarna uppnår för poäng.

https://www.bungie.net/pubassets/106996/02082018_Strike_Scoring_4.jpg?cv=3983621215&av=3955628931

Fortsätt till Bungie för att läsa mer!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here