Square Enix Ltd har gått ihop med Electronic Arts och Maxis för att få exklusivt innehåll i Final Fantasy XV för Windows.

Från 6 mars till 1 maj så kommer spelare som köper Final Fantasy XV för Windows via Origin att kunna låsa upp en unik The Sims tema-outfit med den berömda The Sims 4 Llama suit och Plumbob för användning av Noctis i kampanjen för singleplayer, och för spelarnas avatarer i Final Fantasy XV multiplayer expansion: Comrades.

Videon visar Llama Suit och Plumbob i Final Fantasy XV

 

Man kan även få bonusen ”FFXV Decal Selection” genom att förbeställa spelet från Origin.

Det innehåller en uppsättning färgstarka dekaler för Regalia-bilen som firar Gladiolus, Prompto och Ignis för kvinnor och män av Kingsglaive.

Innehållet är inte begränsat till endast Final Fantasy XV-spelare. Från och med 8 mars kommer även de som äger The Sims 4 att kunna ladda ner en speciell Noctis Lucis Caelum-outfit för sina avatarer för att fira lanseringen av Final Fantasy XV’s Windows utgåva.

Det finns även ett gratis demo för Final Fantasy XV tillgänglig för nedladdning nu. Demot gör det möjligt för spelare att uppleva hela kapitel 1, undersöka tutorial och öppningsuppdrag av det episka äventyret i Eos före spelets release på Steam, Origin och Microsoft Store den 6 mars.

 

För mer information besök: https://www.finalfantasyxv.com/uk/windows-edition/demo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here