Det bästa med 2019, förutom nytt år nya mål, är väl ändå alla nya spel som kommer ut?! Alla har vi något spel vi längtar efter, spelnyheter vi har på nedräkning eller kanske en uppdatering vi väntar på. Här har vi listat vilka spel redaktionen väntar på då vi kommer in i första halvan av 2019. Vilken spelnyhet ser du fram emot?

 

Super Mario Bros U Deluxe kommer komma till Switch nu i januari. Deluxe versionen innehåller både New Super Mario Bros. U och New Super Luigi U spelen. Utvecklare: Nintendo.

 

Battlefleet Gothic: Armada 2 kommer i januari 2019. Spelet är en inblick i det berömda Warhammer 40k och kommer ge fansen än mer stoff då de ger sig ut i framtidens universum. Utvecklare: Tindalos Interactive.

 

Kingdom Hearts 3 är ett annat spel som kommer komma nu i januari 2019, till Xbox One och PS4. Spelet kommer fortsätta erbjuda nya storartade världar att utforska och berömda Disneykaraktärer att slå följe med. Utvecklare: Square Enix.

 

I februari kommer spelet Anthem ut till PC, Xbox One och PS4. Armerad med kraftfulla exosuits blir spelarens uppgift att försvara och strida mot mäktiga fiender. Utvecklare: Bioware.

 

Metro Exodus, även det släpps i februari 2019, har alla ingredienser till ett bra skräckspel; dödliga strider, lömskhet, utforskande och överlevnad. Kommer du våga spela detta spel? Kommer till PC, Xbox One och PS4. Utvecklare: 4A Games.

 

I mars 2019 kommer Devil May Cry 5, ett spel där utövaren strider mot demoner för att rädda staden Red Grave City. Spelet släpps för PC, Xbox One och PS4. Utvecklare: Capcom.

 

The Sinking City är det andra spelet vi väntar på som kommer i mars 2019 och kommer finnas tillgängligt för PC, Xbox One och PS4. Spelet handlar om det övernaturliga som fått fotfäste i en stad och din uppgift blir att undersöka omgivningen. Utvecklare: Frogwares.

 

Generation zero är spelet som för dig till de svenska landskapen där du måste strida mot maskiner som försöker ta över världen. Generation zero har inte ännu ett fastslaget release datum men våren 2019 gäller det för PC och PS4. Utvecklare: Avalanche Studios.

 

Yoshi’s Crafted World kommer komma under våren 2019 till Switch. Med fantastisk design kommer spelaren få styra Yoshi på små uppdrag i olika världar. Utvecklare: Good-Feel.

 

Fire Emblem Three Houses har inte heller något klart datum men våren 2019 är det här och kommer till konsolen Switch. I det taktiska RPG spelet kan du manövra både din huvudkaraktär och dennes trupper på slagfälten. Utvecklare: Nintendo.

 

Total war – Three kingdoms är ännu en utveckling i TW sagan. Three Kingdoms är ett strategispel och kommer ta oss till Kina där du ska ena Kinas alla provinser under ditt ledarskap. Kommer kunna spelas på PC. Utvecklare: Creative Assembly.

 

2 KOMMENTARER

  1. Tack, Generation Zero hade jag glömt att någon nömnt för mig!
    Men vill gärna få in The Division 2 som släpps 15 mars, jag är grymt hypad iaf 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here