På Blizzcon 2018 meddelade Blizzard om nyheten att de tänkt öppna WoW Classic. Idag, den 15 maj, öppnas portarna för beta-testningen och den 27 augusti 2019 är officiell premiärdag. Beta-testningarna är för inbjudna spelare men om man skulle vara intresserad av att få en chans så kan man anmäla sitt intresse via battle.net/login, allt som behövs är ett aktivt konto.

Länge har fansen berättat och nästan tjatat om att vanilla var bättre och många är det som minns tillbaka till tiden kring 2004-2006 med nostalgi i blicken. Nu har även gröngölingarna chans att testa ifall det verkligen var bättre förr. I augusti är alla WoW-spelare och får tillgång till Classic, med start samma tid världen över. För oss blir det natten till tisdagen den 27 augusti. WoW Classic kommer använda sig av patch 1.12 Drums of War.

 

World of Warcraft Classic 1

Idén bakom WoW Classic är att hämta tillbaka allt så som det var när Blizzard första gången lanserade World of Warcraft. Allt från 40 manna raids till PvP strider vid Tarren Mill. Tiden innan flygande mounts och automatiska kösystem. Epoken före Cataclysmen då Azeroths invånare ännu levde simplare liv.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here