I går fick vi höra lite spännande nyheter från Microsoft så jag tänkter ta lite höjdpunkter här. Några saker hade vi redan hört om men det var kul att se dem in action så att säga.

Ni kan naturligtvis se videon om ni har ett par timmar till övers men några saker jag lade märke till var:

  • Xbox fortsätter satsa hårt på sin redan prisvärda tjänst Game Pass. Crackdown 3 kommer vara tillhängligt på dag 1, Ori & the Blind Forest dyker upp och uppföljaren hamnar där inom kort. Hellblade kommer också bli tillgängligt i Game Pass så nu kommer jag öntligen få tummen ur och prova det!
  • Det är naturligtvis fler spel som kommer till Game Pass och nu kan vi hålla koll på dem i Game Pass-appen till Android och iOS, så sätt igång och bläddra spel! (eller så på bilden ovan)
  • Microsoft har rekryterat Obisidan Entertainment och InExile Entertainment och det är väldigt goda nyheter för oss som älskar rollspel. Obsidian kan ni känna igen från KOTOR 2 och Fallout: New Vegas. InExile har gjort Bard’s Tale och Tides of Numenera.
  • Expansioner kommer strax till Forza Horizon 4, Shadow of the Tomb Raider, State of Decay 2 och Sea of Thieves.
  • Xbox får stöd för mus & tangentbord nästa vecka och den nya Adaptive Controller kommer snart till salu för att sprida spelhobbyn till folk fler funktionsvariationer än förr.
  • Vi fick se en trailer för en kommande strategi-shooter vid namn Void Bastards som ser ut att satsa hårt på humor och gullig tecknad estetik.

Fick ni mersmak kan ni alltid kolla in presentationen. Ni kan klicka förbi den 30 minuter långa pausbilden.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here