En äkta och ”hemlig” bunker i Fallout 76? Låter inte det lite för bra för att vara sant?

Nu har det iallafall bekräftats att i det kommande Fallout 76 så kommer det finnas en bunker som vid namn ”Project Greek Island”, en hemlig bunker som USAs regering byggt. Den ligger enligt källor i Greenbrier Resort i West Virgina bland Blue Ridge Mountains. Hur coolt är inte detta?

Larry ”Major Nelson” Hryb – Programmerare på Xbox

Larry ”Major Nelson” Hryb som är programmerare på Xbox och pratade om detta i sin podcast och berättade att denna bunker kommer finnas med i spelet men inte speciellt mycket mer. Det han däremot kan berätta är att det kommer spela en stor roll i spelet med tankte på spelets tema.

Denna hemliga bunker beställdes av inte mindre än President Dwight E.Eisenhower. Året var 1958 och den ökade oron för ett nukelärt krig gjorde att de satte spadarna i marken. Bunkern skulle kunnat hysa varje medlem i Förenta Staternas Kongress i händelse av krig. Bunkern skulle även fungera som ett högkvarter där allt för att kunna driva landet skulle finnas. Och detta under en rätt lång tid.
En säkert rätt påkostad bunker som faktiskt aldrig användes och 1992 blev den allmänt känd då den publicerades med namn och plats i en amerikansk tidning.


Fallout 76 släpps som många redan vet den 14 November till PS4, Xbox One och PC men du behöver inte vänta tills dess för att spela det. En pre-order och exklusiv beta startar senare i månaden på alla plattformar (Xbox One-användare kommer först) och erbjuder hela spelet. och framstegen går vidare till hela spelet. Till skillnad från tidigare spel i serien är Fallout 76 ett alltid online multiplayer-spel.
Tyvärr kommer inte spelet stödja Crossplay så som Fortnite. Men vi kan ju alltid hoppas att det är något som kan komma att bli möjligt i framtiden!

Tills vidare kan vi ju alltid drömma om en egen hemlig bunker.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here