(Om ljudspelaren inte dyker upp i din webbläsare kan du hitta avsnittet här)

Mind Your Own Podcast är en podd om nördkultur, spel och tropes – av och med Myogamings skribenter Johanna Smedbakken och Chris Smedbakken.

I det andra avsnittet av Myo-podden pratar vi om hur kvinnliga karaktärer i spel, film och serier snarare som regel än undantag kläs i orimligt avslöjande kläder och rustningar.

Vi listar även våra favorit-wardrobe malfunctions och en hel del tips på spel, filmer och projekt som gör det bättre.

Veckans fråga till lyssnarna:

Vilken är den bäst eller sämst klädda karaktären enligt dig?

Tweeta gärna till @myogamingse eller skriv till MyoPodden på Facebook.
… och glöm för all del inte att följa oss där! 😉

Länktips från avsnittet:


Intromusik av Johanna Smedbakken
Klippning och redigering av Chris Smedbakken

Poddens sida på Soundcloud

Nya avsnitt av Myo-podden kommer att släppas varannan vecka. Vi arbetar även med att få upp den där du vanligtvis hittar poddar.

2 KOMMENTARER

 1. Skojigt avsnitt! Det påminner mig om avsnittet av Epic NPC Man som heter Breastplate, har ni sett? Kan varmt rekommendera: https://www.youtube.com/watch?v=-vI5tdORhC0

  Lyssnarfrågan. Hmmmmm…. Jag tycker ju generellt att klädstilar är ointressanta så jag fick fundera rätt länge för att skaka fram en jag gillar och en jag inte gillar rent klädmässigt. Den jag tycker har snyggaste kläderna är… Chloe (Life is Strange)! Varför? Härför: https://orig00.deviantart.net/506d/f/2017/105/5/b/2_by_milliganvick-db5wjhm.png

  Och dom jag tycker har fulaste kläderna är….Assassin’s Creed-nissarna! Har aldrig blivit nöjd med någon dräkt i något av dom spelen.

 2. Hej Starfighter!
  Tack, vad roligt att du gillade avsnittet! 😀
  Åtminstone jag hade helt missat Epic NPC Man, men ska jag definitivt kolla in nu. Tack för tipset!

  Och aargh, jag håller helt med dig om Chloe. Hon är bara så cool. Vet inte om jag är lite småkär eller bara vill vara henne – eller kanske både och. 😉

  Angående Assassin’s creed: medhåll där med. Lager-på-lager är vanligtvis en av mina poisons-of-choice, men det känns som att de här ninjorna försöker lite för mycket. Posing framför utility – jag menar, vad är alla flärparna och flaxtygerna till för? Oerhört att law of cool inte (mig veterligen) orsakat någons död i spelserien ännu.
  Tack för kommentaren!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here