Crew 2 - Båtar, motorcyklar, flygplan och massor av bilar! 1Crew 2 - Båtar, motorcyklar, flygplan och massor av bilar! 2Spelinformation
Plattform: Xbox One, Windows, Playstation 4
Utvecklare: Ivory Tower
Utgivare: Ubisoft
Genre: Racingspel
Släpptes: 29 juni 2018

 

Crew 2. Ja hur ska man börja? Crew 2 kom ut 29 juni 2018. Det släpptes av Ubisoft, men de som hade köpt Crew 2 Gold Edition fick redan börja spela 3 dagar innan det släpptes till resten av allmänheten. Jag fick prova på Gold Edition, vilket i sig inte kändes som att det var någon skillnad förutom att det är lite mindre spelare dagarna innan det släpptes till resten av världen.

Crew 2 - Båtar, motorcyklar, flygplan och massor av bilar! 3

Man får prova på olika fordon däremot, så som båt, flygplan etc.

Just flygplan var nog det svåraste att flyga med så det var svårt att styra med en kontroll.
Provade även att köra med ratt, det var ganska intressant att styra ett flygplan med en ratt.

Spelet i sig var välutvecklat, en aning laggigt på PS4, även fast det var PS4 Pro. Grafiken var väl inte direkt topnotch heller dessvärre men det kändes skönt att köra bilar med ratt och pedaler när man väl kopplade in dem för att PS4 kontroll så var det lite skakigt och man fick inte riktigt rätt känsla.

Om man ska jämföra med nuvarande spel så som Forza Horizon 3 så hade jag nog hellre valt Forza Horizon före Crew 2 då Crew 2 känns undermåligt med grafik och återgivelse av att köra som i en riktig bil. Det är samma open world som Forza Horizon 3.

Spelet har potential men jag har många problem med hur man navigerar i menyn. Den känns väldigt klumpig och känns mer som en reklamsida än en meny i ett spel. Enkla saker som att köpa en ny bil är svårt att hitta. Lootsystemet som finns gör så att man endast farmar de snabbaste och enklaste banorna för att kunna få bra bilar, och man behöver i princip farma konstant för att ens få en bra bil för att belöningen gör så att man knappt får något extra. Vilket i sin del kanske gör så att spelet blir lite svårare generellt sett mot tex, Forza Horizon.
Det finns ingen anledning till att ens byta banor för att du får samma loot på alla i vilket fall som.

Man utvecklar sig inte direkt i spelet då det verkar rikta sig till de mer avancerade spelarna (I alla fall på PS4). Du får inga hjälpmedel alls, du bara slängs rakt in i spelet utan en riktning på hur du skall göra. Du har inga markeringar som visar hur du på bästa sätt skall ta dig igenom en kurva för att kunna maximera din prestation tex.

Det som är positivt är att du kan köra olika fordon, tex motorcykel, bil, båt osv.

Grafiken i sig har stunder där den är helt perfekt, men plötsligt så blir föremål suddiga och staket kan försvinna. Samt att tittar man i backspegeln så är den endast suddig, hade den varit åtminstone så att man såg något så hade det hjälpt otroligt mycket i spelet istället för att behöva trycka på en knapp på att titta bakåt och sedan råka köra rakt in i en vägg.

I PC versionen så verkar de har fixat grafiken men för just PS4 så verkar de har glömt bort oss andra dödliga och kör på låg grafik. Man blir lite ledsen, för även om ”PC är master race” så borde inte konsolägare bli nerkörda i gruset med dålig grafik.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here