Hem Om MYOG

Om MYOG

Melika Zakariae
Chefredaktör och ansvarig utgivare [email protected]

Mind Your Own Gaming

En spelsida som skiljer sig från mängden med endast kvinnliga och icke binära skribenter. Skapad av Melika Zakariae.

Skribenter

Chris Smedbakken
Ickebinär gamer som föll ned i inspirationsgrytan som barn. Första Nintendot kom innan första cykeln. Rollspel och musik är poisons of choice. Skrev tidigare för Aftonbladet och GD Nöje, webbar nu två facktidningar. Har aldrig hindrats av en pil i knäet.
Jessica Gunnarsson
E-Sport nörd. Följer dem flesta spelen inom E-Sport. Spelar olika spel, mest LoL. Från Bergslagen men bor i Göteborg. Djurgalen, spelgalen, en tjej från landet som älskar spel!
Emmy Petersson
A total Gamer Babe. Med ett okontrollerbart begär för Film & Serier. Går och lägger sig varje kväll med hopp om att vakna upp med Superkrafter!
Isabell Sarstedt
Har varit aktiv gamer under de två senaste decennierna och arbetar även i spelindustrin som 3D animatör. Utöver det älskar jag att teckna, skriva träna och resa, varför bara spela stark äventyrare när du även kan leva det? [email protected]
Rebecca Lundberg
Datortekniker och ett brinnande intresse för datorspel. Counter-Strike: Global Offensive, Diablo 3 och PUBG är mina favoritspel.
Dina Samuelsson
Gamer och kaffeälskare. Crazy cat lady, slöjdare och rollspelsnörd. Har varit gamer sedan förra millenniet.
Selina Nordin
Brädspel, datorspel och Nintendo är mina passioner. Annat än det älskas det att fota, filma, redigera och titta på TV-serier.
Johanna Viktoria
Gamer girl and social media nerd. World of Warcraft, bräd- och kortspelsnörd, Magic the gathering. Mamma till en future gamer.
Ida Alander
Podpratare o speltönt. Gör media och producerar. Streamar spel och är typ en spelrecensent. Allt är korv, Cthulhu o Star Trek.
Ninni Bäfver Miranda
Dalkulla, brädspelsälskare, filmfantast, nybliven mamma, netflixknarkare, friluftsperson och casual gamer.
Alicia Andersson
Recenserat och pratat om spel sedan 2009 i både text- och videoform. Podpratar om Nintendo i Mario & Jag. Lever hälften av tiden i Final Fantasy XIV. [email protected]
Ida Johansson
21-årig designstudent bosatt i Norrköping. Brinner för design, musik och spel, speciellt i kombination med varandra.
Louise de Bourg
25-årig journaliststudent från Stockholm. Obotligt Nintendo-fan, rullare av Katamaris och aspirationer på att bli nästa Indiana Jones i spelhistoria.
En gamergoth som älskar skräckspel med passion. Tycker även om allting japanskt och nördigt; speciellt i kombination. Har en dröm att själv bli spelutvecklare en dag.
Johanna Smedbakken
DnD-nörd som alltid får spelleda, gamer, och producent av Mind Your Own Podcast. Jag är även husets egna självutnämnda Fire Emblem-expert!
Nanna Quinn Nilsson
Nattuggla, vegetarian och gamer
Alexandra Jauhiainen
Brädspelsnörd som behöver fler timmar på dygnet. Spelar både analogt/digitalt och föredrar strategispel i båda kategorierna. Är så gott som gift med Super Mario och har Zelda lite vid sidan om.
Josefin Möller
Radiojournaliststudent från Skåne men just nu bosatt i Västra Götaland. Älskar RPGs, hundar och fika. Obotligt fan av Wonder Woman.