Hem Om MYOG

Om MYOG

Melika Zakariae
Chefredaktör och ansvarig utgivare info@myogaming.se

Mind Your Own Gaming

En spelsida som skiljer sig från mängden med endast kvinnliga och icke binära skribenter. Skapad av Melika Zakariae.

Skribenter

Chris Smedbakken
Ickebinär gamer som föll ned i inspirationsgrytan som barn. Första Nintendot kom innan första cykeln. Rollspel och musik är poisons of choice. Skrev tidigare för Aftonbladet och GD Nöje, webbar nu två facktidningar. Har aldrig hindrats av en pil i knäet.
Josefin Möller
Tales of-entusiast och anime-konnässör. Älskar RPGs, hundar och fika. Obotligt fan av Wonder Woman.
Emmy Petersson
A total Gamer Babe. Med ett okontrollerbart begär för Film & Serier. Går och lägger sig varje kväll med hopp om att vakna upp med Superkrafter!
Johanna Viktoria
Gamer girl and social media nerd. World of Warcraft, bräd- och kortspelsnörd, Magic the gathering. Mamma till en future gamer.
Therese Ewa Klingberg
Spelfanatiker som roar sig med att skrika på tv-skärmar, särskilt när HP är lågt. Uppskattar dem enkla sakerna i livet som te, sova länge, ett bra spel och nöjet att se en svårdödad boss brinna som ett fnöske efter många timmars slit. Alltid redo för äventyr, särskilt om det innebär livsfara för alla inblandade.
Johanna Smedbakken
DnD-nörd och MYOs egna självutnämnda Fire Emblem-expert!
Catarina Sol
X-boxtjej som nu börjar ta sig an både PC och och VR. Rollspelsnörd i alla lägen och total Bioware-fangirl. Älskar att se på film och kan inte se en musikal utan att sjunga med.
Profilbild
En gamergoth som älskar skräckspel med passion. Tycker även om allting japanskt och nördigt; speciellt i kombination. Har en dröm att själv bli spelutvecklare en dag och pluggar speldesign/grafik på universitetet.