Hem Om MYOG

Om MYOG

Melika Zakariae
Chefredaktör och ansvarig utgivare info@myogaming.se

Mind Your Own Gaming

En spelsida som skiljer sig från mängden med endast kvinnliga och icke binära skribenter. Skapad av Melika Zakariae.

Skribenter

Chris Smedbakken
Ickebinär gamer som föll ned i inspirationsgrytan som barn. Första Nintendot kom innan första cykeln. Rollspel och musik är poisons of choice. Skrev tidigare för Aftonbladet och GD Nöje, webbar nu två facktidningar. Har aldrig hindrats av en pil i knäet.
Nanna Quinn Nilsson
Nattuggla, vegetarian och gamer
Emmy Petersson
A total Gamer Babe. Med ett okontrollerbart begär för Film & Serier. Går och lägger sig varje kväll med hopp om att vakna upp med Superkrafter!
Johanna Viktoria
Gamer girl and social media nerd. World of Warcraft, bräd- och kortspelsnörd, Magic the gathering. Mamma till en future gamer.
Therese Ewa Klingberg
Spelfanatiker som roar sig med att skrika på tv-skärmar, särskilt när HP är lågt. Uppskattar dem enkla sakerna i livet som te, sova länge, ett bra spel och nöjet att se en svårdödad boss brinna som ett fnöske efter många timmars slit. Alltid redo för äventyr, särskilt om det innebär livsfara för alla inblandade.
Josefin Möller
Radiojournaliststudent från Skåne men just nu bosatt i Västra Götaland. Älskar RPGs, hundar och fika. Obotligt fan av Wonder Woman.
Catarina Sol
X-boxtjej som nu börjar ta sig an både PC och och VR. Rollspelsnörd i alla lägen och total Bioware-fangirl. Älskar att se på film och kan inte se en musikal utan att sjunga med.
Profilbild
En gamergoth som älskar skräckspel med passion. Tycker även om allting japanskt och nördigt; speciellt i kombination. Har en dröm att själv bli spelutvecklare en dag och pluggar speldesign/grafik på universitetet.
Mina Johansson
En norrländsk virrpanna med alldeles för många järn i elden alldeles för ofta. Älskar djur och natur och drar gärna på en fiskeresa lång bakom guds rygg. Är helt hooked på Conan Exiles och kan liksom inte få nog av det hur nu det är möjlig. Jag spelar mycket tillsammans med mina barn och jag kan inte annat än älska det , man får många skratt men även många gråa hår ;). Älskar kaffe och hockey och utan dessa 2 faktorer i mitt liv skulle jorden sluta snurra och min hjärna sluta funka så det så. Har ni frågor om Conan eller bara vill chit chatta så är ni varmt välkomna att höra av er för mer social människa får ni nog leta efter
Johanna Smedbakken
DnD-nörd och MYOs egna självutnämnda Fire Emblem-expert!
Louvisa Löfstedt
Utbildad Game Writer med högsta drömmen om att bli en sagotant. Dricker omåttligt mycket te, virar in mig i tusentals filtar och spelar TV-spel. Har en guilty pleasure för dating sims. Lyssnar dygnet runt på McElroy-brödernas podcasts. Snöar in mig alldeles för mycket i JRPG's. Har nyligen hoppat in i Dungeons and Dragons-träsket och jag älskar det.
Alicia Andersson
Recenserat och pratat om spel sedan 2009 i både text- och videoform. Podpratar om Nintendo i Mario & Jag. Lever hälften av tiden i Final Fantasy XIV. info.pixelpaj@gmail.com