Den populära streamingtjänsten Twitch avslöjade idag deras nya segment som går ut på att belöna de som tittar på Overwatch League på Twitch med så kallade League Tokens.

Dessa tokens är en slags valuta i Overwatch som även går att köpa för riktiga pengar direkt i spelet, man kan sedan spendera sina tokens på specifika Overwatch League-skins. Ett skin kostar 100 League Tokens vilket motsvarar ungefär 49 svenska kronor.

Genom att ansluta sitt Blizzard Battle.net-konto med sitt Twitch-konto får man automatiskt en League Token efter varje avslutad match som man har tittat på. Man har också möjligheten att få 100 stycken tokens efter varje avslutad finalmatch.

Man kommer även kunna hjälpas åt att låsa upp nya emotes och exklusiva skins (som inte finns i spelet än så länge) om man hejar på sina lag med Bits, ännu en virtuell valuta som man kan köpa för riktiga pengar. På så sätt kan man använda den valutan för att heja i den gemensamma chatten. Du kan läsa mer om Bits här.

Detta belöningssystem är för tillfället bara tillgängligt i länderna: Argentina, Kanada, Chile, Danmark, Frankrike, Tyskland, Nya Zeeland, Norge, Saudiarabien, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, England samt i USA. De tokens som man har samlat på sig är endast tillgängliga till den 31 december 2018 och går inte att ersätta om datumet har gått ut.

Ni kan läsa mer om hur det nya systemet fungerar här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here