Josh Brolin, Ryan Reynolds, and Zazie Beetz in Deadpool 2 (2018)

  • Film: Deadpool 2
  • Regissör: David Leitch
  • Huvudroll: Ryan Reynolds 
  • Genre: Action, Äventyr, Komedi
  • Längd: 1 tim 59 min
  • Premiär: 16 Maj 2018
  • DVD & BluRay: 1 Oktober 2018

Tvåan är här! Äntligen får vi spendera some quality time med vår favorit-“hjälte” Deadpool. En uppföljare som utklassar de flesta filmer som är just uppföljare.

Josh Brolin, Ryan Reynolds, and Karan Soni in Deadpool 2 (2018)

Första filmen slog biorekord när den släpptes och skiljde sig brutalt från de superhjältefilmer vi är vana vid från Marvel och DC comics.

Uppföljaren håller vid de saker vi älskade med första filmen. En ocensurerad superhjälte utan filter som skiter i den fjärde väggen och talar direkt till oss tittare med en förlösande grov humor.

Tvåan har i och med succén från första filmen en större budget, vilket man också med humor tydligt visar med roliga voice overs som -“Nu kommer en episk filmsekvens med superhjältar i slow motion”.
Den ökade budgeten har givits filmskaparna möjligheten att skapa fler filmiska lager och större frihet, vilket verkligen märks.

Ryan Reynolds in Deadpool 2 (2018)

I den här filmen får vi följa Deadpool med ett helt nytt fokus och en ny story. Den nya karaktären Cable spelad av Josh Brolin gör entré i terminatoranda från framtiden för att döda en mutant vid namn Russell, spelad av Julian Dennison. Detta är inte är okej med herr Deadpool, så han som de flesta superhjältar slänger ut en annons och börjar rekrytera till vad som senare kommer heta X-Force.

Ryan Reynolds and Julian Dennison in Deadpool 2 (2018)

Huruvida humorn är bättre eller sämre i tvåan känns lite som en vattendelare. Många tycker att tvåan har bättre manus och jag tycker nog att ettan hade bättre manus. Däremot tycker jag att det finns delar som är helt fantastiska i tvåan. Som när det Bond-liknande intron drar igång och istället för att presentera alla som jobbat med filmen har de valt att skriva ut sköna one liners. Humorkvalitén i filmen är av högsta rang.

Ryan Reynolds and Stefan Kapicic in Deadpool 2 (2018)

Om det är en film du måste se 2018 är det utan tvekan Deadpool 2. Du kommer ha en fantastisk skrattfest med en bra handling som grund. Du behöver inte ens fundera på om den är sevärd, filmen är ett måste för 2018. Det kommer var två timmar av sant nöje!

P.S. Titta till eftertexterna är slut.

Bild Källa. 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here