Ingen har missat att uppdatering 1.1.4 har kommit ut och många ändringar har skett. I tidigare uppdateringar har jag nämnt många av dessa. Det har skett ändringar i karaktärernas förmågor, vapen har fått olika förändringar, Crucible har fått många förändringar. För er som vill läsa mer djupgående om dessa förändringar kan ni klicka er vidare till 1.1.4 patch notes! Där kan ni läsa om vilka vapen som har fått olika buffar/nerfs, vilka förmågor hos de olika karaktärerna som har ändrats och mycket mer!

Har ni ingen lust att läsa har Bungie även kommit ut med ett videoklipp med som ger en inblick i förändringarna.

Nightfall Scoring

Ni minns väl att Bungie har börjat släppa en poängtavla varje vecka som visar vilka som tagit sig till topp 3. Här kommer veckans toppspelare!

Destiny 2: Veckans Update 1
https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/46711

Faction Rally

New Monarchy tog hem segern ännu en gång (FJÄRDE I RAD!!) och är fortfarande obesegrade. Som jag nämnde i senast var detta den sista Faction Rally för säsongen och spelläget kommer inte komma tillbaka på ett tag. Jag kommer självklart hålla er uppdaterade och säga till så fort det kommer tillbaka!

Tack för denna veckan och som vanligt kan ni klicka er vidare till Bungie för att läsa mer om vad skaparna och utvecklarna har att säga!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here