Xbox-användare har redan satt sina smutsiga kängor i den karga ödemarken. Nu är det snart äntligen dags för mig och många andra som lirar på PS4 att få tillgång till den post apokalyptiska världen i West Virginia.

När jag fick veta att Fallout 76 skulle släppas i November i år så firade jag med att spela så mycket Fallout 4 jag bara kunde. Jag besökte GamesCom i år och fick möjlighet att prata med andra Falloutspelare och oron har varit blandad över detta spel.

Klara, färdiga, SPELA!

Men jag själv har tidigt haft fullt förtroende för att det kan komma att bli en fantastiskt upplevelse. En oro jag har är självfallet de buggar vi i tidigare Bethesdaspel fått stå ut med. Något Bethesda själva verkar vara fullt medvetna om och jobbar stenhårt för att motverka.

Rykten säger att spelet har viss problem med teknik, något som kan kännas märkligt då spelet är så nära en release. Men jag är övertygad att de kommer hinna lösa det eller göra de förbättringar som är behövliga för att kunna spela spelet och få en bra upplevelse.

Det som är på g nu är att testerna körs på alla tre plattformarna, Xbox, PC och PS4. Fallout 76 stöder inte crossplay så det blir var för sig. Testerna blir några timmar långa och de tider vi blivit tilldelade är ofta kvällar och sena nätter. Så koka lite extra kaffe och glöm inte morgongympan så du orkar spela länge.

Här har du tiderna som gäller:

  • Onsdag 31 oktober: 01:00 – 05:00

  • Torsdag 1 november: 20:00 – 01:00

  • Lördag 3 november: 23:00 – 03:00

  • Söndag 4 november: 20:00 – 03:00

För att få tillgång till betan måste du förhandsboka spelet. Alternativt att du hittar koder eller får den av till exempel influencers på Twitter. En bra sak är ju att din progression hänger med till spelet som släpps den 14 november.

 via Twitter hittar du testtider och annat kul från Bethesda.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here