Nu är det knappt en vecka kvar till jul! Snart påbörjas hetsen att hitta de sista (eller första) klapparna till familjen, vänner, jobbarkompisar eller partners. Om Du har väntat tills nu och fortfarande är osäker på vad Du ska ge bort, få ingen panik! Vi på MYO-redaktionen har fler olika tips på vad vi tycker skulle vara en fantastisk present!

”JJulklappstips från redaktionen 1ag vill tipsa om brädspelet Photosynthesis som är en perfekt julklapp för den speltokiga  familjen. Få dina träd att växa med hjälp av solen och skugga ut dina motspelare.
Ett klurigt, vackert och spännande strategispel från 10 år och uppåt från Blue Orange Games.” /Ninni Bäfver Miranda

 

”Mitt julklapps tips är presentkort på Steam! Bästa att kunna shoppa loss på Steams mellandagsrea!” /Emmy Pettersson

Julklappstips från redaktionen 2

”Ett spel som jag personligen tycker att alla måste uppleva någon gång i sitt liv är Journey. Det släpptes första gången 2012 och har sedan släppts på flera konsoler och plattformar. Spelet är otroligt vackert och lyckas berätta en historia och väcka känslor, helt utan ord eller text. Det är en helt unik upplevelse, som att träda in i en tavla och leva ut fantasin i ett mästerverk.” /Josefin Möller

 

”Sällskapsspelet Modern Art är ett väldigt roligt sällskapsspel där spelarna agerar konsthandlare, och det gäller att strategiskt driva upp priset på de tavlorna man själv har! Det passar både helt nya spelare och hela familjen!” /Mina föräldrar

Bildresultat för mercenaries wings the false phoenix wiki

Mina egna tips är spelen Mercenaries Wings The False Pheonix; ett strategispel där du får välja sida i en konflikt.
Typ som Fire Emblem Fates, fast mycket bättre utfört.

Det finns på Switch online store, och kostar väldigt lite med tanke på hur mycket gameplay som finns!

 

Jag tipsar även om kortspelet Rackarunge, som fungerar precis som Cards Against Humanity. Skillnaden är att det är på svenska och är mer anpassat för att kunna spelas med familjen!

Om du däremot kanske har kommit överens om att inte ge bort presenter, eller om du känner att du inte vill ge bort fysiska presenter, så vill jag slutligen tipsa om att ge bort presenter från bland annat UNICEF! För bara några få kronor kan du bokstavligt talat ge mat till en familj under en hel vecka, se till att barn får skola och vaccin, med mera! Rädda världen; en person i taget!

Till sist vill vi på MYO-redaktionen önska er alla en trevlig helg!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here