Vi har ju alla velat bli allra bäst och bygga upp ett lag. Sprungit runt och fångat Pokémons kring Sergels torg, i alla olika varianter på skor. Sett allt från flipflops till decimeter höga klackskor, medans en själv gått omkring i slitna gympaskor. Men nu kan man fånga de i riktig stil och flärd, Adidas ska potentiellt släppa Pokémon designade skor.

Nya bilder på Adidas Pokémon skor 1
@hugokickz
Nya bilder på Adidas Pokémon skor 2
@hugokickz

Det har surrats en del om denna kollaboration, som nu gett allmänheten ett smakprov på vad de kan förväntas ha på sina fötter. Instagramkontot @solebyjc, driven av sneakers entusiasten och sneaker modellen Jean Carlos, la upp en bildserie där han visar upp Pikachu versionen av de nya skorna. Redan i mars fanns det spekulationer om dessa skor då instagramkontot @hugokickz, la upp smakprov på designen på skorna.

Nya bilder på Adidas Pokémon skor 3
@solebyjc
Nya bilder på Adidas Pokémon skor 4
@solebyjc
Nya bilder på Adidas Pokémon skor 5
@solebyjc

Det har ännu inte släppts något officiellt från Adidas själva, det finns inte ens ett datum på när skorna går att köpa. Den information som finns är att det finns en pikachu och en squirtle design, om det kommer tillkomma fler är oklart.Men de är flashiga att titta på än så länge.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here