Resultatet från Faction Rally är klara och New Monarchy är återigen vinnare. Det är deras tredje vinst i rad, är de oslagbara?

Nu när Faction Rally kommer klan ledarna att lämna Tower och Lord Saladin gör en återkomst. Det kan bara betyda en sak och det är att Iron Banner äntligen kommer tillbaka. Startdatumet är 6 Mars och håller på i en hel vecka som vanligt, vilket innebär att ni kan spela Iron Banner fram till och med 13 Mars.

Spelläget denna gången är Clash. För er som är helt nya och kanske inte har spelat player vs. player innan så är det ett spelläge som går ut på att döda så många i motståndarlaget som möjligt. Man får ett poäng för varje motståndare man dödar. Det lag som når poäng ribban eller har högst poäng när tiden rinner ut vinner.

Återigen kommer Lord Saladin att erbjuda vapen, denna gången är det dessa godingar som ni kan få tag på

Destiny 2: Veckans Update 1

För er som inte hann göra klart alla era uppdrag från förra rundan av Iron Banner så har ni möjligheten att göra klart dem denna gången.

I veckans uppdatering kommer det även ske några ändringar i Crucible. Exempel på dessa är:

  • Ökat antal spelare i ett lag går från 4 till 6
  • Tidsgränsen för en match är 12 minuter
  • Ribban för poäng är 125 poäng
  • Återupplivas efter 7 sekunder
  • Alla zoner startar neutrala
  • Det går snabbare att fånga en zon om man är fler som hjälps åt (max 3 st)

Poängsystemet för Nightfall gick live i tisdags och det har uppstått några frågor. Bungie har samlat ihop de vanligaste frågorna och svarat på dessa. Klicka vidare till Bungie för att bli lite klokare!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here