Under torsdagseftermiddagen hölls en Nintendo Direct Mini för att visa upp kommande spel till Nintendo Switch, från andra utgivare och utvecklare än Nintendo. Så låt oss ta en titt på vad som visades upp idag.

Denna Direct börjar med trailers för, inte bara ett, utan två nya Monster Hunter-spel!
Monster Hunter: Rise släpps till Nintendo Switch 26 mars nästa år och utlovas att bli en upplevelse utöver det vanliga.
Det andra spelet heter Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, och är en story-driven spinoff som utspelar sig i Monster Hunters universum och kommer att släppas sommaren 2021. Det första spelet i Stories-serien släpptes 2016 till Nintendo 3DS.
Dessa två spel fick en egen liten Direct precis efter den vanliga var slut, som går in mer på djupet och visar upp nya monster, items med mera.

Härnäst, en uppföljare till musiksportspelet Fitness Boxing. Boxas och rör dig till musikens rytm med en tränare på skärmen som hjälper och hejar på dig.
Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise släpps 4 december.

Den taktiska rollspelsserien Disgaea får ett nytt släpp med Disgaea 6: Defiance of Destiny. Anta rollen som zombiepojken Zed, som bara blir starkare ju fler gånger han dör, och en hel trupp andra färgstarka karaktärer för reinkarneras i olika världar och ta er an den starkaste guden av förstörelse.
Disgaea 6 släpps sommaren 2021. Föregångaren Disgaea 5 Complete kommer även att ha en gratis prövoperiod i slutet av september för Nintendo Switch Online-medlemmar.

Empire of Sin är ett strategispel som utspelar sig i den hänsynslösa kriminella undre världen i 1920-talets Chicago, full av glitter, glamour och gangsters. Välj en av flera unika maffiabossar, baserade på människor från verkligheten, och styr ditt brottsimperium mot toppen. Empire of Sin släpps i slutet av 2020.

Lite klassisk pangpang hinns det med också. Sniper Elite 4 är en tredjepersons tactical shooter med mycket stealth som utspelar sig i Italien under Andra Världskriget. Det här spelet släpptes först redan 2017 men har nu fått en port till Nintendo Switch som släpps i vinter.

Näst på tur kom en liten snabb presentation på spel som kommer till Switch under september.
The Long Dark – Ett survival-spel där du måste överleva i den frusna vildmarken till följd av en geomagnetisk katastrof. Blir tillgängligt senare idag.
PGA Tour 2K21 – Det är golf. Inte så mycket mer att säga än det. Spela golf lokalt eller online och delta i turneringar. 25 september blir det möjligt att grabba tag i golfklubban och ge sig ut på banan.
Hades – En dungeon crawler baserad på grekisk mytologi. Stå emot dödens gud med hjälp av mytologiska vapen från Olympus och strid dig igenom dödsriket mot friheten. Även Hades blir tillgänglig senare idag.

Balan Wonderworld är en färgsprakande action platformer där showens stjärnor heter Emma och Leo. I rollen som dessa två tar ni er igenom det bisarra fantasilandet känt som Wonderland. Emma och Leo kan använda sig av speciella förmågor med hjälp av färgglada kostymer som går att hitta genom hela äventyret. Möjlighet till co-op finns också.
Balan Wonderworld släpps våren 2021.

Dyk in i ett helt nytt fantasiäventyr i Rune Factory 5! I rollen som en fredsbevarande Ranger är det din uppgift att skydda staden mot monster och annat otyg. Men glöm heller inte bort vardagliga sysslor såsom fiske och grönsaksskörd.
Rune Factory 5 släpps nästa år.

Till sist, en kort trailer som berättade att Ori and the Will of the Wisps blir tillgängligt på Switch senare idag. En maffig Collector’s Edition visades också upp. Den innehåller bland annat båda spelen, det första Ori and the Blind Forest och såklart uppföljaren Ori and the Will of the Wisps, men även en artbook, soundtrack och annat roligt. Detta paket går nu att förhandsbeställa.

Sådär ja, det var det hela för denna gången. Var det något speciellt som gjorde er extra glada? Eller något ni kanske hade hoppats att få se men som inte kom med?

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here