Ny trailer för Detective Pikachu

0
87

En ny trailer för Detective Pikachu finns ute nu. I den nya trailern kan du se nya karaktärer och spelsekvenser för det kommande actionäventyret Detective Pikachu för Nintendo 3DS. Spelet släpps till konsolerna den 23 mars.

I spelet så får du bland annat reda på:

Trubbel i Ryme City!:
I Ryme City så lever människor och Pokémon i harmoni sida vid sida men nyligen så har oroligheter uppstått bland snälla Pokémons utan en uppenbar anledning. Detective Pikachu och hans vän Tim letar efter Tims pappa Harry, då råkar de springa på en Pokémon som har löpt amok. Kommer de kunna lösa mysteriet och hitta Tims pappa?

Den mystiska Mewtwo:
Det finns många Pokémon i Detective Pikachu spelet, men speciellt en som ingår i alla mysterier. Varför är Mewtwo inblandad och varför vet Mewtwo vem Detective Pikachu är?

Många färgstarka personligheter:
Det finns många charmiga personer i Rhyme City. Bland annat Pablo Millan, han äger kaféet som är Detective Pikachus absoluta favorit. Frank Holliday som är en polisinspektör i Rhyme City, och Meiko Okamoto, en kameraman som jobbar på den lokala tv-stationen.

Detective Pikachu är inte som de vanliga Pokémon spelen. Här ska man spela som Pikachu och man har en fin detektivkeps. Detective Pikachu är gruffig och har en ganska torr humor.

Ny trailer för Detective Pikachu 1

Det kommer även komma en Detective Pikachu amiibo den 23 mars. Den är större än en vanlig amiibo och kan låsa upp filmsekvenser om du använder den i spelet.

Filmsekvenserna kan ge dig ledtrådar till mysterier. Du kan låsa upp dessa filmsekvenser utan amiibon, men det går betydligt snabbare att låsa upp dem med amiibon.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here