Star Wars IX- Titel och trailer

0
62

Se trailern först, sen läs mina första tankar. Finns inget som inger mer stress i mig än en ny Star Wars trailer. Mest för att jag måste vänta fram tills jul för att se den, men också för att The Force Awakens och The Last Jedi haft ett litet stressmoment i sina första trailers. The Force Awakens hade Kylo Rens väldigt intressanta design av lightsaber, The Last Jedi hade att Luke Skywalker säger att Jedis tid är slut och den nya trailern.. Har ett skratt i slutet.. Från kejsaren Palpatine.

Trailern har att Luke Skywalker (Mark Hamill) berättar, troligen för Rey, om hur ’De’ lärt ut alla sina kunskaper ” men att det här är er strid. ” ’De’ kan vara Luke samt Leia, men om kraften är med oss så kan det vara så att Luke och Yoda lär ut Rey via kraften så som Obi-Wan en gång gjorde med Luke. Yoda dök ju upp som ett kraftspöke i The Last Jedi och Luke blev i samma film ett med kraften, precis som hans mästare Obi-Wan och Yoda. Det visas scener på trion med Rey Finn och Poe, BB-8, en tårfylld kram mellan Leia och Rey, repartitionen av Kylo Rens mask och Luke som avslutar alltihop med att säga att ”Ingen är verkligen borta. ” Direkt efter får man Palpatines skratt och jag skrek rakt ut.

Billy Dee Williams dyker också upp i trailern tillbaka i rollen som Lando Calrissian, därmed sluts cirkel kring att ha orginalskådisarna från de tre första filmerna komma tillbaka i de nya. Då Carrie Fisher dessvärre gick bort den 27 december 2016 så blir hennes scener här de sista hon gör för serien, de ska använda sig av oanvända scener med henne från de två tidigare filmerna för att göra ett avslut för Leia.

The Rise of Skywalker blir titeln, vilket stressar ännu mer då den egentligen sista personen kvar i serien med Skywalker blod är Kylo Ren. Kommer sitta på nålar tills december!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here