Det var kanske ingen överraskning att Echo skulle bli den nya karaktären som släpps till overwatch. Hon visades upp på blizzcon 2018 i den korta filmen om McCree och Ashe. Sedan dess var det en självklarhet att just Echo skulle bli en spelbar karaktär då vi ser henne i trailern för Overwatch 2.

18 Mars visade dem upp hennes egna origin story. Det är en kort video där karaktären pratar om sig själv och man får ta del av deras bakgrund. Hon skapades av Mina Liao, en forskare som hjälpte till att skapa omnics. Hon är en av grundarna till overwatch, men är nu död. Innan hennes död lyckades hon skapa Echo, en omnic ämnad till att hjälpa världen.

Echo är en graciös omnic. Hon är klassad som dps. En av hennes förmågor är att flyga. Hon skjuter 3 kulor i en triangel och har också bomber som exploderar efter ett tag. Hon kan skjuta en stråle, väldigt likt Symmetra’s, som gör mycket skada på fiender som har lågt hp. Hennes ult går ut på att kunna kopiera karaktärer i fiendens lag och utnyttja deras förmågor. Allt ni vill veta om Echo kan ni hitta här. Och om ni redan vill prova på att spela henne logga in på overwatch test server. Hon är live på ptr och kan spelas redan nu!

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here