Marvels tv-serier har verkligen frodats på Netflix och att serierna varit bra och fått bra kritik så läggs de ändå ner. Det har nu blivit dags för oss att säga hej då till Jessica Jones och The Punisher, då Netflix har bestämt sig för att lägga ner båda serierna.

Under hösten 2018 meddelade Netlfix att Iron Fist och Luke Cage inte skulle få nya säsonger, sedan stod Daredevil näst på tur under vintern. När nu Jones försvinner så är The Defenders mer eller mindre upplösta och det går spekulationer att de kan potentiellt få nytt liv på Disney’s egna streamingsida när den lanseras. Detta är mest spekulationer dock.

Marvels tv-chef Jeph Loeb har släppt ett utalande om de nerlagda serierna:

” Det hade aldrig gjorts förut. Fyra separata tv-serier, alla med olika super-talangfulla showrunners, författare, regissörer, hela ensembler, som kom ut med flera månaders mellanrum och sen….. skulle de alla mötas i en enda händelseserie utspelandes mitt i hjärtat av New York City. Vi kallade de för The Defenders. Och tillsammans blev vi alla hänförda av historier om Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist och till och med the Punisher kom med! De sa att det inte kunde göras. Men Marvel samlade ihop ett fantastsikt team för att skriva, producera, regissera, redigera och musiksätta 13 säsonger och 148 en timmes avsnitt. Ta en stund och gå online och titta på den bländande listan av skådespelare, författare, regissörer och musiker som hedrat oss med det allra bästa av deras hantverk. Vi älskade varje minut av det. Och vi gjorde allt detta för er – fansen – som hejade för oss runt hela världen och gjorde allt hårt arbete värt det. Så,Tack så mycket! Å allas vägnar på Marvel Television, vi kunde inte vara mer stolta eller mer tacksamma mot vår publik. Våran nätverks partner må ha bestämt att de inte längre vill fortsätta berätta historierna om dessa fantastiska karaktärer… men ni känner Marvel bättre än så. Som Matthew Murdock’s pappa en gång sa ’ Måtten på en man är inte hur han blir knockad till mattan, det är hur han kommer upp igen.’ Fortsättning Följer…!

– Jeph Loeb och alla oss på Marvel Television”

Det finns med andra ord kanske hopp för att få se The Defenders igen, och om du känner dig upprörd över nerläggningen så är du inte ensam till och med rapparen Eminem är upprörd.Marvel Tv-boss gör uttalande om nerlagda serierna 1I nuläget finns alla serierna fortfarande tillgängliga på Netflix, tillsammans med en del av Marvels filmer.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here