Det har snart gått en månad sen Hideo Kojimas efterlängtade Death Stranding släpptes, men innan dammet hunnit lägga sig har han (förhoppningsvis)gett sig in i nästa projekt. Denna gång verkar han ha sikte på att göra ” det läskigaste skräckspelet ”.

Speldesignern och regissören Hideo Kojima är ingen främling för skräckgenren av spel, då han gjorde spelet P.T som skulle blivit en reboot av skräckspelserien Silent Hill, och förhoppningen om att han tar sig an den helt är en dröm för många spelare. Kojima tog till Twitter för att dela med sig av sina tankar kring skräck, vilket nu sätter hoppet att hans nästa projekt är ett skräckspel.

För att göra det läskigaste skräckspelet kommer jag att se de läskiga filmerna för att väcka min skräcksjäl. THE EYE är den thailändska skräckfilmen jag hyr när jag tillverkade PT men var för skrämmande för att avsluta titta. Paketet är skrämmande så jag hyrde bara skivan. Kommer jag kunna se klart? ” Skriver Kojima på sin Twitter, där förhoppningarna är att han menar att han SKA GÖRA ett skräckspel. Att ha i åtanke dock är att Kojimas engelska tweets brukar har en del bruten engelska, vilket kan också innebära att han bara delar med sig av sin process för hur han gjorde PT. Men hoppet är det sista som dör!

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here