När jag köpte mitt Playstation 3 gjorde jag det nästan samma dag som det släpptes på den svenska marknaden. Den var bakåtkompatibel och jag kunde med andra ord spela många av de PS2 spel jag ägde.

Därför är jag extra glad över denna nyhet.

För idag meddelar Sony Interactive Entertainment att tjänsten PlayStation Now kommer till bland annat Sverige. Länder som Storbritannien, Frankrike och Nederländerna har tidigare fått tillgång till tjänsten och detta har varit en framgång.
Playstation Now är en prenumerationstjänst som gör det möjligt att streama PS4, PS3 eller PS2 spel på PS4 eller Windows-Pc.
Tjänsten gör det även möjligt att hämta PS4 och Ps2-spel till en konsol och spela dem offline med full upplösning.
Än har vi inte fått något datum men en öppen BETA finns tillgänglig i början av februari för PlayStation 4-användare. Hela 600 titlar finns tillgängliga för spelarna som då kan ge feedback på tjänsten. För dig som vill anmäla dig så kan du göra det här.

Nya spel kommer läggas till regelbundet och utbudet är redan nu riktigt bra. Du kan hitta allt från PlayStation-exklusiva spel till indiespel. De senaste spelen som lagts till är Prey, For Honor, Mafia III och DiRT 4.
Håller tummarna över att vi får ett datum inom kort.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here