När jag behöver ta en paus från mina jobb, när jag behöver en paus från livet, då drar jag igång Fallout 4. Ett spel som jag lagt många många timmar på och jag har senaste halvåret drömt om ett nytt Fallout. Jag har vid min kvällsbön bett till Bethesdas gudar och önskat att de ska leverera något som jag kan längta efter. Och mina böner har kanske  blivit hörda.

Vault 76 öppnas igen? 1

Kanske kommer de leverera precis det spelet som jag, och många andra väntat på. Fallout 76, verkar dock, efter rykten, skriverier, och deras trailer bli ett wild-card. Ett singleplayerspel eller ett knaggligt onlinespel?

Fallout som spel har alltid levererat, mer eller mindre. När New Vegas kom fick vi oss ett spel som skapade ett sug efter mer. För mig kändes New Vegas som en halvfärdig expansion och när Fallout 4 kom visade Bethesda att de kunde leverera. Men ändå saknades det något.

Dennis Mejilones, senior character artist på Bethesda säger på Instagram:

“Before you destroy your head, wait until you know more about it. Besides, I need more time to destroy humanity myself, so please be patient… I would hate for you to miss out. I think you will not be disappointed.”

Kan vi lita på det? Får vi en djupare story? Frågorna är så många och teorierna är desto fler.

Mina tankar och funderingar:

  • Enligt Kotakus Jason Schreier ska detta vara ett onlinespel?
  • Klockor i trailern visar år 2102. Se timelinen på denna länk. Det skulle innebära att det är långt innan Fallout 3 & 4. http://fallout.wikia.com/wiki/Timeline
  • 27 oktober är ett datum som dyker upp i trailern. Blir det releasedatumet? och blir det i år?
  • Kan 76 stå för Vault 76? (vilket mer eller mindre är bekräftat)
  • Den 10 juni kommer Bethesda ge oss svaren. Jag kommer sitta bänkad och följa det med iver. Who is with me?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here