Highmountain tauren är den nya allierade rasen som kan spelas i Battle for Azeroth, som kommer ut i augusti 2018. De som spelar för Horde kommer kunna rekrytera dem till att ansluta sig i striden mot Alliansen. För att få till gång till den här rasen måste du ha köpt Battle for Azeroth och ha en level 110 karaktär. Rekryteringsprocessen är tillgänglig redan i förköp så du kan börja idag!

Highmountain Tauren - Allied races 1
Källa
Highmountain Tauren

Highmountain taurens  är en modig stam med gamla anor. De värdesätter och hedrar andarna i jorden, floden och himlen. Trots att Legion invaderade deras land och sådde frön av misstron mellan dem är de nu en enad stam igen. De är nu redo att söka sig bortom sina berg och ansluta sig med sina släktingar från Kalimdor. De är redo att bidra med sin styrka till den mäktiga Horde.

Väljer du att rekrytera och spela Highmountain tauren kommer de med fem klassalternativ: druid, hunter, monk, shaman och warrior. Deras speciella rasegenskaper är Bull rush, där de slår ner sina fiender genom att rusa rakt på dem. Mountaineer ökar deras mångsidighet och Rugged Tenacity minskar skadan från inkommande attacker. Pride of Ironhorne ökar dina mining färdigheter samt din snabbhet medan Waste not, Want not ger dem chans till att samla extra kött och fisk.

Highmountain Tauren - Allied races 2

Rekryteringen

För att börja rekryteringsprocessen måste du vara exalted med Highmountain tribe och utföra uppdraget Ain’t No Mountain High Enough som är en storyline med referenser till  sången med samma namn av Marvin Gaye och Tammi Terrell, 1967. I den ska du utföra sju olika uppdrag för att komma vidare och få din chans till att spela den här rasen.

Efter det ska utföra en speciell rekryteringsquest där du får en större inblick i berättelsen om varför Highmountain taurens bestämde sig för att ansluta sig till Horde. Du får även veta mer om karaktären Spiritwalker Ebonhorn.

Grattis, nu kan du skapa din Highmountain tauren karaktär!

Highmountain Tauren - Allied races 3
Källa

Att bli exalted med Highmountain taurens är inte så svårt. Genom att utföra uppdrag i området Highmountain kommer du bygga på förtroendet med stammen samtidigt som du får tillgång till unika köp hos dem. Följande saker är, enligt mig, extra bra att ha: Totem Tote, Treasure Map: Highmountain och Baby Elderhor. Har du Blacksmithing eller Jewelcrafting finns här även bra recept att få.

Det finns även två mounts att få, Highmountain Elderhorn och Highmountain Thunderhoof. Highmountain Thunderhoof får du efter att du utfört uppdraget Together We Are the Horde! medan Highmountain Elderhorn är en sällsynt mount som kan fås från Highmountain Supplies med en drop-rate på ungefär 7 %.

Highmountain Tauren - Allied races 4
Källa

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here