Den 8 februari återvänder Overwatch League med en ny säsong. Det har varit mycket ändringar denna off season. Alla lagen har fått flytta till respektive städer, där dem kommer tävla i egna arenor. Spelare har blivit köpta av ände slag och blivit utbytta, spelare som lagt av, kommentatorer som slutat och programvärd som gått andra vägar. Mycket förändringar på kort tid. Nu senast i veckan utannonserade tre lag nya färger.

Florida Mayhem lägger ifrån sig McDonalds färgerna i gult och rött och kommer istället köra med neonfärger i rosa och blått.  Väldigt Miami vice av dem. Bytet utannonserades på twitter. Där kan man hitta bilder på hur alla karaktärerna ser ut i dem nya färgerna.

© Florida Mayhem
© Florida Mayhem

Los Angeles Valiant kommer inte längre köra i grönt och guld. Nu är det blått och gult som gäller. Vid tiden för denna text har dem än så länge inte visat upp sina nya färger.

Förra årets säsongsvinnare San Francisco Shock byter också utseende. Grått och små detaljer i orange är det nya, medan dem gamla tröjorna och in-game skins inte längre kommer vara orange och guld. På deras twitter har laget lagt upp bilder på alla karaktärer.

© San Francisco Shock

Fram till 15 Januari är det möjligt att köpa dem gamla färgerna i spelet för alla karaktärer sen är det dem nya som gäller. Så passa på om du vill ha ett skin som kommer vara ovanligt i framtiden.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here