Välkomna till Mind Your Own Gaming!

Nu har dagen kommit då sidan har lanserats och just du har tagit dig hit! Välkommen! Kul att du är här och tar dig en titt på den nya gaming sidan som skiljer sig från alla andra sidor.

Vi är här med ett syfte, att skapa en förändring i gaming branschen.

Här kommer ni kunna läsa allt från recensioner, nyheter, artiklar och till det som vi kallar för ”våran röst”. Jag hänvisar er till våra krönikor som läggs upp med jämna mellan rum. Vi blir personliga, tar in er i våran värld och visar er en sida som ni kanske inte kan se någon annan stans. Vi som skriver på Myogaming har många olika erfarenheter och vi jobbar med en mängd olika saker, men en sak vi har gemensamt är vår kärlek för gaming. Detta kommer även speglas i våra texter. Vi älskar spel och vi älskar att spela spel.

Lär känna oss, diskuterar de senaste spelsläppen med oss, va med och inspirera andra och hjälp oss att sprida kärlek. Gaming är det bästa som finns och gaming är kärlek, håller ni inte med om det?

Därför startar vi lanseringen med en tävling. Tack vare Mi5 Communications och i samarbete med Capcom kommer vi nu tävla ut lite Monster Hunter prylar till er läsare som tagit sig hit!

Hur vinner man?

Svara på våran superenkla fråga:

När släpps Monster Hunter?

Maila svaret till info@myogaming.se och märk ämnet ”Monster Hunter”

Vinnaren presenteras här och via mail den 26/1-18

Grattis till Lucas Jones som kamma hem priset!

Välkomstbrev + Tävling 1

3 KOMMENTARER

  1. Gällande frågan: syftar ni på när Monster Hunter World släpps eller när ett tidigare spel i serien har släppts? 🙂

  2. Ett tips i all välmening. Låt texterna gå en korr-runda eller två innan publicering. Det här är den första texten jag läser på myogaming och särskrivningarna haglar tätt. Det ger ett rätt oseriöst intryck tyvärr.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here