I spelet World of Warcraft har de högtider precis som vi. När vi hade vändagen hade de Love is in the air. Nu när Kina firar sitt nyår firar vi Lunar Festival i spelet. Högtiden går myket ut på att komma ihåg karaktärernas förfäder och vill du ha några högtidsaccessoarer är det en förfader du måste besöka.

Lunar Festival - World of Warcraft 1

Lunar Festival är igång ännu till den 3.e mars så skulle du vilja delta i högtiden har du fortfarande tid. Runt om i Azeroth är det dekorerat i ljusets och raketernas tecken. Idén är att du ska samla på Coin of Ancestry som är högtidens valuta och för vilka du sedan kan köpa kläder, accessoarer och andra speciella handelsvaror som hör högtiden till.

Nyheterna för årets Lunar Festival är hattar, och inte vilka hattar som helst. Vackra blomsterkransar är vad som pryder karaktärernas huvud 2018. De här kransarna kan dessutom transformeras in i din vanliga utrustning. Hur snyggt är det inte att strida i en blomsterskrud!

Lunar Festival - World of Warcraft 2    Lunar Festival - World of Warcraft 3 Lunar Festival - World of Warcraft 4    Lunar Festival - World of Warcraft 5 Bildkälla

Kritiken kring spelets högtider ligger i användbarheten av det du lyckats få ihop under festivalfirandet. För än så länge kan du endast använda kläderna och accessoarerna då det är Lunar Festival, det vill säga 2 veckor om året. De resterande veckorna ligger dina saker i bankfacket och samlar damm. Tänk dig då att du samlat på dig favoriter från alla 12 högtider. Inte mycket mer som får plats i bankfacken då.

Vi är många som önskat en förändring angående det här och håller därför troget fast i våra favorit outfits. Men Blizzard vägrar diskutera saken. Mitt svar är: skam den som ger sig!

Är du intresserad av att läsa mer kring Lunar Festival. Här hittar du all information (på engelska) om var du hittar kläderna, accessoarerna och vilka quest som hör till Lunar Festival. Även förfädernas exakta position hittas i länken, som för dig till wowhead.com

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here