Nightborne är den nya allierade rasen som kan spelas i Battle for Azeroth, som kommer ut i augusti 2018. De som spelar för Horde kommer kunna rekrytera dem till att ansluta sig i striden mot Alliansen. För att få tillgång till den här rasen måste du ha köpt Battle for Azeroth och ha en level 110 karaktär. Rekryteringsprocessen är tillgänglig redan i förköp så du kan börja idag! I den här guiden får du en inblick i vem Nightborne är.

Nightborne - Allied races 1
Källa
Nightborne

För 10.000 år sedan trodde Suramars elvar att världen utanför deras stadsmurar var förlorad och så bestämde de sig för att dra sig tillbaka för att kunna skydda Nightwells magi. Isolerade bakom den skyddande barriären i millenium blev Nightborne alltmer beroende av Nightwells mystiska magi. För att skydda denna kraft, gjorde ledaren Elisande en deal med Gul’dan och lovade trohet med Burning legion. Den skyddande sfären sänktes och staden blottades nu mot omvärlden. Det här delade folket och ett inbördeskrig var oundvikligt. Efter att ha kämpat för frihet från sina demoniska herrar blev misstänksamheten bland elverna stor. Då misstron mot Tyrande och hennes folk var stor söker nu de flyende Nightborne allierade bland Horde för att få hjälp att återkräva sin plats i världen.

Väljer du att rekrytera och spela Nightborne kommer de med sju klassalternativ: hunter, mage, monk, priest, rogue, warlock och warrior. Deras speciella egenskaper är Arcane Pulse, som förtrollar ett område så att fiender snärjas och tar skada. Magical Affinity ökar skadan som ges med 1 % medan Arcane Resistance minskar arcane skadan som riktas mot dig. Cantrips frammanar en flygande bok som fungerar som postlåda och Ancient History ökar inscription med 15.

Nightborne - Allied races 2

Rekryteringen

För att börja rekryteringsprocessen måste du vara exalted med Nightfallen och utföra uppdraget Insurrection, som är Suramars storyline. Det är ett långt uppdrag med flera quests så förbered dig på att det kommer ta flera timmar.

När Suramars storyline är klar kan själva rekryteringsuppdraget göras. Ta dig till din ambassad i Orgrimmar för att påbörja historien bakom varför Nightborne valde att alliera sig med Horde.

Nightborne - Allied races 3
Källa

First Arcanist Thalyssra är Nightbornes nya ledare. Efter att du utfört quests som ger dig en inblick i vem hon är kommer du interagera med henne varje gång du vill köpa något speciellt från Nightfallen. Den här NPC.n kan du hitta i en grotta i Suramar.

Hon säljer bland annat setpieces i form av axelsköldar och handskar till alla klasser. Du kan även hitta tailoring recept här, samt ett jewelcrafting recept Design: Subtle Shadowruby Pendant. Hon säljer även två leksaker Mobile Telemancy Beacon och Home Made Party Mask varav den senare är extra mumsig för oss som gillar kosmetiska ting i WoW. Sist men inte minst (eller okej, kanske minst) är Extinguished Eye som kan bli din nya kompanjon.

Nightborne - Allied races 4
Källa

Nightbornes mount är Nightborne Manasaber som låses upp till alla Horde raser efter att rekryteringsuppdraget för är gjord. Den här mounten är också bunden till ditt konto så har du andra lvl 110 alts kan du ta dig runt i Azeroth på den här.

Nightborne - Allied races 5
Källa
Utseende

I videon nedanför kan du se alla anletsdrag för Nightborne och som man kan välja mellan. Speciellt coolt är de olika tatueringarna!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here