Den 5 december kommer i en kostnadsfri uppdatering allas favorithjälte i grönt, Link från The Legend of Zelda, till Super Mario Maker 2

Uppdateringen lägger till ett Master Sword-objekt som går att användas i banor med designen 8-bitars Super Mario Bros. Låt Mario ta tag i svärdet och förvandlas till Link och han blir utrustad med nya attacker i form av slåss med svärd, skjuta pilar och släppa bomber.
Förutom Link innehåller uppdateringen även ett gäng nya bandelar och fiender, plus ett nytt spelläge kallat Ninji Speedruns, perfekt för spelare som vill ha en utmaning. De nya delarna och fienderna är följande;

  • Dash Block: Tillgängliga för banorna i designen Super Mario 3D World, dessa block ger Mario rejält med extra fart.
  • Frozen Coin: Dessa mynt är frusna i isblock och går bara att komma åt om de smälts, av till exempel eldkulor.
  • P Block: Tryck på en P Switch och se vad som händer med P Blocken.
  • Spike: Den här klassiska fienden hostar upp stora spikbollar och kaster dem på Mario, är du i en snöterräng kastar Spike snöbollar istället.
  • Pokey: Denna bekanta kaktus dyker upp i Super Mario Maker 2 för första gången, och du kan själv bestämma höjden på varje Pokey.

Ninji Speedruns-läget är en utmaning där du kan ta dig an banor på tid skapade av Nintendo, exklusivt för detta spelläge. Ninji Speedrun kommer ha evenemang varje vecka med regelbundna nya utmaningar. Under evenemanget kommer spelarna att rangordnas efter deras speltid på banan.

Här nedan finns en trailer som visar upp de nya bandelarna, fienderna och spelbara Link såklart.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here