Fightingspel med anime-karaktärer är något som börjar poppa upp mer och mer på senaste tiden, och Microsoft är inte sena med att hänga på den här trenden.
Under Xboxs konferens på E3 idag visades en sneak peak-trailerJump Force, en all star mashup med olika anime-karaktärer, alla tillsammans i ett fightingspel utvecklat av Bandai Namco.

”Anime-karaktärer i ett fightingspel, är det Naruto och Dragon Ball då eller?” kanske ni tänker nu, ska jag vara ärlig så var det men första tanke också. Inget illa menat, men det känns lite standard för anime fightingspel. Såklart är ju Naruto och Goku med, och även Luffy från One Piece, och det största fokuset i trailern ligger på dessa tre. Men! De sista sekunderna i trailern visar en överaskning, nämligen Light Yagami och Ryuk från Death Note, inte de självklaraste kandidaterna för ett fightingspel men välkomna ska de vara ändå!
Naruto, Dragon Ball och One Piece är serier som jag inte är insatta i så ett spel med bara dessa får en ljummen reaktion från mig. Men Death Note är en av det första serierna jag blev besatt av som tonåring, och att få se huvudkaraktären Light och hans kumpan Ryuk ta plats i ett spel som detta gör det genast mycket mer spännande för mig personligen.

Något releasedatum och om detta blir en Xbox exclusive eller ej vet vi inte ännu. Så jag kommer att vänta med spänning att få se vilka fler karaktärer som kommer att dyka upp.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here