Om ni är en av dem som har stenkoll på allt Tales of-relaterat, så är kanske denna nyheten inte en stor överraskning. För ungefär en vecka sedan registrerades en lösenordsskyddad ’tov10th’ hemsida, och många började misstänka en Tales of Vesperia remaster. Eftersom 2018 är 10-års jubileet för Tales of Vesperia är det ju ganska passande.

Tales of Vesperia: Definitive Edition redovisades idag under Microsofts konferens på E3. Det kommer att släppas till Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch och Windows PC.
Vilket gör mig överlycklig!! Tales of är en spelserie jag är väldigt förtjust i, och Vesperia är en av det mest populära i hela serien. Själv har jag aldrig kunnat spela det eftersom när den släpptes 2008 var det en Xbox 360 exclusive, och jag hade inget Xbox då. Dock släpptes det en PS3-port 2009 i Japan med flera karaktärer och nya spelelement, denna port blev aldrig översatt och släppt i väst (av någon anledning).
Men misströsta ej längre, nu har vi äntligen större möjligheter att avnjuta denna klassiker. Definitive Edition kommer även ha med allt det nya innehållet från PS3-porten. Kan det bli bättre?

Trailern som visades på E3 finns att se här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here