Activision Blizzard Studios tycks ha väldigt höga förhoppningar på den kommande filmadaptionen av Call of Duty, för redan nu är planeringen igång för en uppföljare.

När snacket börjar gå om en uppföljare till en film så brukar det vara runt tiden en film precis har släppts eller till och med flera år senare. Activision Blizzard Studios har valt en liten annan variant.
Förra året anlitades Stefano Sollima (Sicario 2) som regissör till den första filmen, som ännu inte har fått en rollista men studion vill ha ett klart manus till uppföljaren när den första filmen går in i produktion nästa år.

Den amerikanska tidningen Variety rapporterar nu att Black Panthers manusförfattare Joe Robert Cole har blivit utsedd till manusförfattare till Call of Duty-uppföljaren.
Cole hamnade nyligen också på Varietys lista 10 Writers to Watch och sedan han skrev manuset till Disney och Marvels superhit Black Panther har det rullat på för Joe Robert Cole, som har jobbat på bland annat Failsafe och All Day and a Night, båda projekt för Netflix.

Black Panthers Joe Robert Cole skriver manuset till Call of Dutys filmuppföljare 1
Källa: IMDB.com

Vad har ni för förväntningar på Call of Duty-filmerna?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here