Det blir fler Star Wars filmer! Disney har nu avslöjat att efter att den nya filmen The Rise of Skywalker så kommer det att släppas en ny film, som kommer skrivas av D&D duon David Benioff och D.B Weiss som är skaparna bakom Game of Thrones tv-serien. 

Disneys VD Bob Iger har avslöjat att nästa film till Star Wars universumet är ett mysterieprojekt som kommer skrivas av D&D, de siktar på premiär för filmen till år 2022. Som läget ser ut nu siktar Disney på att fortsätta sin tradition av att släppa Star Wars filmer innan jul vartannat år, vilket innebär nya filmer i december 2022, 2024 och 2026. Det är ännu oklart om dessa filmer komma alla vara en gemensam historia, med en ny trilogi, eller om det kommer vara tre separata historier.

Om att det ska gå tre år mellan TROFS och den nya filmen säger Bob Iger till Polygon att ” Vi jobbar redan hårt, men vi kände att tre år var den rätta mängden tid för att inte bara andas och starta om, men för att rusta upp för nästa films premiär. ”

Det finns rykten om att D&D tänker göra en film som fokuserar på The Old Republic eran, men det finns ännu inget bekräftat på om detta är fallet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here