Den 30:e januari anländer det en ny stor uppdatering till MMORPG-spelet Final Fantasy XIV. Uppdatering 4.2 introducerar en helt ny del i spelets huvudberättelse, en ny fräsch dungeon, nya side story quests, möjligheten att bygga en ubåt och mycket, mycket mer. Det är en matig uppdatering så om du vill veta mer angående alla fina tillskott och uppdaterade funktioner kan du titta på den officiella Final Fantasy XIV-hemsidan för mer information.

En trailer som ger oss en liten glimt av fortsättningen på huvudkampanjen som går under namnet Rise of a New Sun finns nu även tillgänglig för oss som inte riktigt orkar vänta. Kanske det allra mest spännande med denna trailer är dock hur den skvallrar om återkomsten av några klassiska Final Fantasy-fiender som nog många av oss känner igen. I trailern får vi delvis se vad jag antar är en av de mest minnesvärda bossarna från Final Fantasy VI – Phantom Train. Kärleken till SNES-mästerverket slutar däremot inte där utan vi får även i slutet av trailern skymta Final Fantasy VI-antagonisten Kefkas ansikte följt av hans väldigt distinkta skratt.

Jag var redan såld på uppdateringen tidigare när vi endast visste att berättelsen äntligen skulle fortsätta och att nya mounts, bossar och funktioner för Bard-klassens performance skulle bli introducerade, men att vi även får ta del av lite klassisk Kefka action? Och freaking Phantom Train?! Naoki Yoshida, you spoil me.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here