Nimdra är väl etablerad sedan tidigare och har tagit fram dräkter till både företag och drivit sitt eget program hos ESEN om cosplay. Hon har toppat som finalist i Sveriges mästerskap i cosplay och med bara dagar kvar till Monster Hunter World är det här exakt de du vill peppa in spelet med!

Hon tog tidigare fram en dräkt från Monster Hunter som släpptes första gången till Playstation 2.

Nimdras dräkt från Monster Hunter 1Utvecklat av Capcom har serien utvecklats enormt de senaste åren och till toppade till som de bäst säljande tredje partens spel tillverkade Wii-spelet år 2009 i Japan.

Nästa vecka når äntligen Monster Hunter World marknaden.

Spelet, som tillkännagavs på Sonys E3 2017 kommer för första gången tillåta spelare att spela tillsammans globalt.

Spelet släpps till en början till både PlayStation 4 och Xbox one i de västra regionerna men har en Microsoft Windows release planerad senare iår.

Monster Hunter serien är ett uppbyggt actionrollspel där man tar rollen som jägare och söker upp monster för att döda eller tillfångata dem. En del av spelet är att du av olika monster bygger upp din armor.

Det är något som har inspirerat många cosplayare världen över.

Nimdra Cosplay (fotad av Alexander Nikolis) har lagt otroligt mycket tid på sin dräkt, vilket helt klart var värt det!

Hennes dräkt är baserad på arzuros armor och innehåller arbete av såväl päls, lera, thermoplast och skickligt arbete med smink, peruk såväl som en hel drös av fantasi.

___________________________________________________________________

Det är en ära att kicka av MYO-gaming Cosplay med något sånt här och vi ser framemot att i framtiden vissa er mycket fler både etablerade och nya cosplayare i vår spotlight som kommer publiceras varannan vecka.

Känner du någon som vi borde skriva om eller har åsikter och tankar om vår cosplay del. Tveka inte att kontakta F4K3N3rdGirl på Twitter eller Instagram.

Jag ser fram emot att utveckla den här delen av MYO- gaming tillsammans med den fantastiska communityt som är Cosplay Sverige.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here