Stora favoriter såsom My Hero Academia och Castlevania gör en kanske inte helt oväntad återkomst med fler säsonger på väg, men även en oväntad anime comeback från en gammal klassiker. 

Först ut, nu i helgen sändes det sista avsnittet av säsong fyra av superhjälteäventyret My Hero Academia, och precis i slutet på avsnittet bekräftades det att en femte säsong kommer att bli gjord. I klippet nedan kan ni höra seriens huvudperson Deku berätta nyheten: ”A new something is awakening. My Hero Academia, TV anime fifth season is coming!

En av de stora hitsen under 2018 var Cells at Work, som uppskattades mycket i sitt sätt att blanda underhållning med utbildning. Serien utspelar sig i självaste människokroppen! Va? Jodå. Seriens karaktärer är förmänskligade versioner av kroppens celler, som tar sig an allt från skrubbsår till allergier. Animen fick även beröm från japanska forskare för sin noggrannhet i detaljer (via comicbook.com).
Animens officiella Twitter-konto berättade nyligen att en säsong två kommer i januari nästa år och visade en kort förhandstitt på den nya säsongen.

En till nyhet, som gör undertecknad extra glad, är en fjärde säsong av Netflixs Castlevania! Knappt var tredje säsongen släppt på Netflix i början av mars innan fans började bombardera seriens skapare och manusförfattare, Warren Ellis, med frågor om en fjärde säsong. Och en femte. Och kanske en sjätte.
För er som har tittat ikapp på Castlevania är detta kanske inte chockerande nyheter, säsong tre presenterade fler karaktärer och trådar i storyn som det kan nystas en del i.

Netflix tog till Twitter för att berätta nyheten med hjälp av en specialgjord gif.

Härnäst, en kanske lite förvånande nyhet. En riktig långkörare inom både manga och anime som har dragit till sig en rejäl skara fans genom åren. Ingen mindre än Bleach kommer tillbaka som anime nästa år.
Under 2016 kom det sista kapitlet av mangan ut, och därmed avslutades en 15 år lång veckovis publicering. Anime-adaptionen av Bleach fick sitt slut under 2012 efter 366 avsnitt, och fans fick inte riktigt det avslut de ville. Men det blir det ändring på nu. Eller ja, nästa år.
Den avslutande delen i mangan, kallad ”Thousand-Year Blood War” är den som kommer att täckas i den nya animen.

Så mycket mer information än så har vi inte i nuläget, men en till liten nyhet för er som är fans av Tite Kubos verk (Bleachs tecknare och författare). Kubos oneshot action och fantasy-manga Burn The Witch som släpptes 2018 kommer att få en animefilm som släpps någon gång i år. Här nedan kan ni se en kort liten teaser med de två huvudkaraktärerna; Ninny Spangcole och Noel Niihashi.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here