Pokémon Go har lyckats hålla sig kvar sedan det släpptes 2016, med speciella event och frekventa uppdateringar för att hålla kvar spelarna. När mobilspelet kom så laddades det ner av alla med en mobiltelefon, i tusentals parker kunde man se folk samlas för att fånga de 150 olika pokémons från första generationen.

Niantic, utvecklarna bakom spelet, har under de senaste två åren lagt in nya förändringar och haft speciella event där vissa pokémon dyker upp mer frekvent än vanligt. Samtidigt har de uppdaterat med nya generationer med pokémon, generation 2 kom i februari förra året och generation 3 kom i december samma år.

Nu verkar det vara dags för generation 4 att göra entré. Enligt Pokémon Go egna hemsida och den nya uppdateringen som kommer, så gör sig Niantic redo för att välkomna Sinnoh regionens egna pokémon. Det finns än inget datum på när vi kommer kunna springa runt och fånga våra egna Turtwigs, förhoppningsvis är det inte långt kvar.

I och med att generation 4 kommer så är det många Pokémons som kommer få evolutioner. Lickitung, tangela, sneasel och murkrow för att nämna några få kommer få möjligheten att utvecklas för första gången men också Eevee kommer få två nya evolutioner. Spana in vilka pokémon du borde fånga fler av samt vilka som kommer med generation 4 här.

Generation 4 kommer till Pokémon Go! 1
https://rankedboost.com/pokemon-go/generation-4-release/
Generation 4 kommer till Pokémon Go! 2
https://rankedboost.com/pokemon-go/generation-4-release/

Vrid kepsarna åt rätt håll, sätt på er handskarna och skaffa fler pokébollar för nu är det dags att gå ut och fånga ännu fler pokémon. Väntar med spänning på det officiella datumet, för då ska det fångas Turtwigs tills jag stupar!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here