För alla som tröttnat på Hearhstones olika varianter av speltyper och vill ha något lite mer varierat samt utmanande, då är Battegrounds det bästa för er. Särskilt då en ny uppdatering har kommit just för den.

Spelföretaget Blizzard delade med sig i början på månaden, under BlizzCon, om deras nya kommande tillägg till Hearthstone som heter Battlegrounds. Under konventet var det nya tillägget gratis för alla som deltog och för de som förköpte den nya expansionen Descent of Dragons, den 12 November blev tillägget tillgängligt för alla spelare genom en öppen Beta version.

Den nya uppdateringen kommer med nya Heroes som Sindragosa, Elise Starseeker, Brann Bronzebeard och Sir Finley Mrrgglton som alla har egna unika förmågor. Dessvärre måste det göras plats för de nya genom att ta bort gamla, så säg farväl till King Mukla, Giantfin, Millificent Manastorm och Lich Baz’hial. Detta innebär inte att de inte kan komma tillbaka, men för tillfället är de borta. Olika minions har dessutom fått ändringar för att göra spelfältet mer balanserat, samt har buggar fixats. En till uppdatering finns planerad för december, med fortsatt fokus på att göra spelfältet mer balanserat.

Det nya tillägget går ut på att åtta spelare möter varandra i 1v1 ronder, med målet att bli den sista spelaren kvar. Skillnaden i detta format är att den har egna kort särskilt för den, en mängd unika Heroes att välja mellan och att under matcherna så slåss ens minions mot varandra först tills fältet är fritt för att attackera motståndaren direkt. Mana har tagits bort och ersatts med coins, alla minions kostar 3 coins och varje runda låter spelarna köpa, sälja och omarrangera de minions som finns ute.

När den öppna Betan kommer vara helt klar är ännu inte säkert, men då Blizzard fortsätter med sina uppdateringar för att förbättra tillägget så bör det bli klart inom en nära framtid.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here