The Suicide Squad har varit med om en del förändringar sen uppföljaren blev känd för allmänheten, först hoppade Will Smith av rollen som Deadshot, sen kopplades James Gunn in som regissör och det har spekulerats att Idris Elba ska ta över efter Will Smith. Nu har källor berättat för tidningen Variety att Elba inte alls ska ta över, utan ska spela en helt ny roll. 

Tidigare att det pratats om att Elba, efter att Smith hoppat av projektet, ska ta över rollen som lönnmördaren Deadshot men källor säger till Variety att så inte är fallet. Regissören James Gunn ska ha tagit beslutet att gå ifrån karaktären och istället ska Elba spela en helt ny karaktär i den kommande The Suicide Squad, om detta blir filmens slutgiltiga titel återstår ännu att se.

Warner Bros. har ännu inte gjort något offentligt utlåtande om detta stämmer eller inte, så vi får helt enkelt vänta och se. Vem Elba ska spela är ännu oklart men det finns en del karaktärer att välja och vraka mellan, både bland medlemmar av Suicide Squad och övriga karaktärer som skulle kunna dyka upp i filmen. Planerat premiärdatum är 6 Augusti 2021 och produktionen är tänkt att starta den här hösten.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here