För många är Jeremy Soule en lika självklar del av The Elder Scrolls som alver, magi och M’aiq the Liar.
Den amerikanska kompositören har varit en del av spelserien sedan det tredje spelet släpptes 2002, The Elder Scrolls III: Morrowind.

I och med hans medverkan i alla dessa år kunde man ju nästan anta att han skulle få uppdraget även denna gång. Men, med det stundande sjätte släppet i serien kommer Jeremy Soule inte att ha någon roll i spelets soundtrack. Många fans har frågat Jeremy om han kommer att medverka i The Elder Scrolls VI sedan det blev presenterat på E3 2018. Men nu har Soule själv bekräftat i ett Facebook-inlägg att det alltså inte blir något The Elder Scrolls-relaterat för honom den närmsta tiden.

As so many of my fans have asked… While I’ve not said much about this out of courtesy to Bethesda, I would never turn…

Publicerat av Jeremy Soule Söndag 6 januari 2019

 

Många fans uttryckte en besvikelse över detta och vissa kallade det även ett dåligt beslut från Bethesdas sida. Soule tilläger i kommentarerna i inlägget att vem än Bethesda har anställt eller väljer att anställa för jobbet kommer det att bli något alldeles speciellt, och slutprodukten kommer att bli ett bra spel med eller utan hans medverkan.

Det låter ju inte som att allting är hugget i sten ännu, så vem vet? Kanske Jeremy Soule kommer med på ett hörn iallafall. Vi får se.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here